fbpx

Att använda pendel

Att använda sig av en pendel

När du arbetar med pendel så använder du ditt ”högre jag”

Jag använder mig av min pendel en hel del när jag vägleder mig själv bl a, men även när jag vägleder andra. Men framför allt när jag ska läsa av sk traumaringar (minnen från tidigare liv som ligger i auran).

När man jobbar med pendel så handlar det om att man jobbar med energier – sina egna energier – det egna högre jaget – som sedan styr ”pendeln” och de svar man får.
För att man ska få så korrekta svar som möjligt, behöver man först finjustera en pendel innan man börjar använda den. Man ber då pendeln om ett ”ja” och ett ”nej” och ”kanske” – dessa svar är då helt olika, ”ja” svaret snurrar medsols och ”nej” svaret snurrar motsols och ”kanske” svaret pendlar oftast fram och tillbaka, som en pendel på en gammal Mora klocka. Nu är det så att många upplever att ja och nej svaren är tvärtom och detta är helt normalt, det är individuellt, alla upplever vi olika – huvudsaken är att det känns rätt för dig.

Att jobba med Pendel gör att du lättare kan tona in på din intuition, du vet snabbt svaren, kanske till och med innan pendeln svarat på din fråga. Det är en häftig känsla att uppleva energin ifrån pendeln som går från din hand ut i din kropp.

En pendel skall man alltid rengöra i saltvatten och solljus innan man använder den första gången.
Detta för att den ska vara så ren som möjligt när du skall lägga dina energier i den och för att den ska jobba tillsammans med dig och dina energier.

Man ska helst inte låta någon annan testa/ hålla i den pendel man själv har och arbetar med, för då blandas energierna. Om du låter någon testa din personliga pendel så är mitt råd att du snabbt efteråt tvättar av pendeln i saltvatten igen så att den blir ren.

Om du har några frågor om pendel och hur det fungerar så är du varmt välkommen att kontakta mig. Kontaktformulär finner du i menyn.

 

Man kan också använda sig av pekare

Pekare
Pekare

Bojji stenar

Om man använder siuga v Bojji stenar, så höjer man sina energier snabbt i och med att Bojji stenarna sätter kroppens meridianer (energibanor) i balans. Detta höjer dig snabbt i energier och till andra dimensioner.

Bojji stenar
Bojji stenar

Carina Diplm. spirituellt & andligt medium

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.