fbpx

Aurafotografi taget 2013

Mitt eget aurafotografi

Detta aurafotografiet är taget år 2013 på Kropp & själsmässan som var på Grand hotell det året, i Borås.
Förut genom åren har jag haft en hel del grön färg, gul färg och likaså orange färg, med en aning blå färg vid ena foten och en violett färg vid den andra foten.
Men det senaste året 2012 hade jag vit färg och violett färg allt som allt.
Jag har ju också utvecklats genom åren fram till idag och utbidlat mig mer medialt, via Reiki och Tarotkort.

I dagligt tal används ordet ”aura” om energin och utstrålningen som finns runt en människa. Detta energifält kan lätt uppfattas av känsliga personer och medium, och vissa kan både känna och se den. Ibland när man går nära en annan person kan man känna en energi eller till och med som att man fysiskt rör vid personen fast man är en bit ifrån. Att se auran sägs vara svårare, men det beskrivs då som olika färger som strålar ut från personens kropp.

De olika färgerna är helt enkelt olika vibrationer som ger oss information om medvetandet, livsinställning, förmågor, sinnestillstånd, mediala förmåga med mera.

Aurans historia går långt tillbaka i tiden. Naturfolk, kristna mystiker på medeltiden, målare och konstnärer har i alla tider visat auran som en lysande strålning runt människor, djur och växter.

Färgernas betydelse:

Vitt är alla fäger. En form av uppvaknande.

Lila visar på andlig mottaglighet, att man är öppen för det s.k. övernaturliga. Man kan ta in det andliga i en skön skogspromenad, en vacker musikupplevelse eller liknande. Mycket lila kan visa på tankspriddhet, att man är lite väl ”andlig” helt enkelt. Det lila kan ligga en bit ut från kroppen och då visa på en mottaglighet men en liten rädsla för det okända. En andlig förmåga behöver man inte vara rädd för att den ska hoppa på en med en massa syner. Allt kommer i den takt man klarar av.

 

aurafotografi 2013

2 tankar om “Aurafotografi taget 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.