fbpx

Balanserande behandlingar i Frufällan

Du kan nu få njuta av en energi- & massagebehandling som ger dig ny kraft, styrka och vitalitet.

Jag arbetar som reiki terapeut och förebygger hälsa, vitalitet, styrka och energi för balans i din kropp och själ.
Under själva behandlingen slappnar du av och får njuta av lugn musik från världens alla olika reiki inspirerade toner och rummet är inrett i orientalisk stil, där jordnära färger möter ljus av vaniljdoftande toner. Massageoljan är ekologisk naturligtvis och doftar uppfriskande apelsin och den värmer upp dina muskler under massagen. Du har en sprakande vedspis i form av en värmefläkt som värmer dig under massagebehandlingen och som stimulerar dina sinnen och skapar en underbar balans i kropp & själ. Allt för att du ska känna det inre lugnet och komma i harmoni och balans med dig själv.

Jag går igenom hela din kropp med sk boysen-scanning och känner av alla dina chakran och fyller på färg och energi där det behövs. Jag släpper eventuella blockeringar i energiflödet och låter livsenergin fylla hela din kropp. Reikin arbetar så länge som det behövs, för ditt högsta bästa och detta även efter behandlingen i upp till en vecka.

Här kan du läsa mer om hur behandlingen går till och du kan även boka din behandling här.

Behandlingen tar ca 1 timma. Efter behandlingen går vi igenom hur du upplevde behandlingen och jag berättar även (om du vill) eventuella budskap som kommer från eventuella guider, nära och kära, skyddsänglar m fl. Det finns en möjlighet att dess amedverkar under själva behandlingen, då jag annars arbetar som spirituellt medium. Jag berättar även vad som är viktigt för dig att tänka på efter behandlingen, eventuell kost, motion, hudvård m m. allt för att förebygga för att du ska må så bra som möjligt i både kropp & själ.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.