fbpx

Budskap i vardagen

Jag får ofta, den senaste tiden, budskap om saker som kommer hända……
Det är oftast och främst (varningssignaler) telefonsamtal, människor som skapar mycket problem – oro – diskussioner helt i onödan.
Men det kommer ockås andra saker som att jag kommer att ”se” någon (alltså springa på någon som jag kanske inte sett på länge) och 2 min senare ser jag denna person på stan gå förbi mig.
Det är rikitigt häftigt med dessa budskap och varningssignaler – och jag är evigt tacksam båd emina guider och mina Änglar som jag har runt omkring mig dagligen, för de finns där för att se till så att inget otrevligt drabbar mig, min relation, mina barn eller mitt liv.  Det känns tryggt att ha dem vid min sida.

Har ni därute upplevt liknande saker? Skriv några rader och berätta och dela med er om ni känner för det, till alla läsare här 😉
VI är många som vill lära oss mer av det som finns runt omkring oss i vardagen =)

297950_10151625411433665_2101593777_n

/Kram Carina

10 tankar om “Budskap i vardagen

 1. Inger Carlsson says:

  Jag får ofta budskap som jag inte förstår förrän det är försent. Så har det varit i många år.
  Det är två som jag mest minns. Det ena hände för 10 år sedan. Plötsligt fick jag en bild på mig själv med gipsad arm. Jag minns att jag tänkte att jaha… Vad betyder det…tre veckor senare halkar jag på en isfläck som var under nysnö. Skadade min handled och gick gipsad i omgångar efter ett antal operationer i ett års tid. Förstod när det hänt att det var ett budskap. Men hur kan man förebygga det?!
  Den andra händelsen skedde för en vecka sen. Jag bor i hus och skulle gå ut i trädgården för att hänga tvätt. Plötsligt för jag en krypande känsla av att det finns orm här. Har bott på samma ställe i 30 år och aldrig sett en orm. Dagen efter blir min granne ormbiten när hon är ute och rensar i vår gemensamma häck.
  Undrar hur jag ska kunna ta till mig dessa budskap och kunna förhindra att det sker. Eller kan man det?!?? Jag vet att jag har god kontakt med mina skyddsänglar men har svårt att ta deras budskap.
  Hälsningar Inger C

  • Carina H says:

   Inger Carlsson/ detta att fölrsöka att förhindra saker som skall ske…. det vet jag inte om du kan göra om det inte handlar om dig själv förstås, då kan du ju vara uppmärksam. Men om det gäller att förebygga eller hjälpa andra, det blir nog knivigare tror jag. Du kan be dina skyddsänglar om att få informationen mer utförlig och att du i syfte att hjälpa andra, även vill ha budskap om vem det skall till??? Det kanske skulle fungera =) kram

 2. paula sihlen says:

  En rolig grej ja fick budskap av var när min vän kom hem till mej hennes telefon ringer ja säger svara inte det är din chef som ringer ..hon bara titta konstigt på mej o svara ..mycket riktigt hennes chef ringde o sa hon va tvungen att arbeta ..händer ofta sådana saker ja älskar alla de små budskap o hälsningar ja får

  • Carina H says:

   paula sihlen / jag tror att du har en ganska så bra kontakt med den andra sidan och dina guider/ skyddsänglar =) det gör mig oerhört glad, just för att du är rätt person att finnas där för andra som behöver din kärlek/råd/stöd och tröst. / kram

 3. ulla lassila-frisk says:

  Ja, man känner att man inte är ensam emellanåt. Förvarningar är vanliga och mitt hus som jag haft i ca:13 år är lugnt nu, men det var det inte nära jag köpte det. Här var man inte välkommen i början, men då sa jag högt och tydligt, att de får bo här så många de vill, men inte störa mig. Numera är det lugnt. Det var inte bara jag som kände av det, utan även mina barn. Det verkar som man blivit accepterad. Jag och mina numera vuxna barn, har alltid varit mottagliga mer eller mindre , kanske för att vi tror och accepterar det övernaturliga.

  • Carina H says:

   ulla lassila-frisk / det har man ju hört talas om ofta att det kan vara så i olika hus som man flyttar in i =) Tur att du är accepterad nu iallafall =) Tack snälla för att du delade med dig! / kram

 4. paula sihlen says:

  ja fick budskap att min gosse skulle gå bort ,satt och skulle beställa julkort viadatan ordnade kortet och skulle fylla i allas namn ,samtidigt som ja gör detta får ja i budskap skriv inte Alexz namn han finns inte till jul..chockad av vad ja hade i tankarna slutade ja med vad ja höll på med och tänkte varför tänker jag så . ,,min gosse dog den hösten =(

  • Carina H says:

   paula sihlen / jag kan inte i ord beskriva hur ledsen jag blir av att läsa dteta du skeiver om din gosse Alexz. Jga kan förstå att det måste ha varit fruktansvärt. Jag beklagar verkligen förlusten du haft och hoppas att du kan känna att ahn finns hos dig även nu. Tack snälla för attd ud elar med dig. /många kramar

   • paula sihlen says:

    Ja känner av han han brukar blåsa mej i nacken ,han lämnar mej budskap kan även skälla på mej i bland när han vill ja ska fatta ..älskar när han kommer på besök lättare att hantera när ja vet vad han gör och att han kan prata med mej ..är glad ja fått gåvan ..Jobbar inom vården och i bland kan det bli för mycket andar som vill ha kontakt kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.