Carinas förnimmelse av andar på ett fotografi

Såhär arbetar Carina när hon ”förnimmer” andar/andevärlden på ett fotografi

Andar

Carina fick en förfrågan av en vän, som undrade om Carina kunde hjälpa henne och se om det fanns fler än personerna på fotografiet ifrån en släktmiddag de hade haft. Vännen ville veta om Carina kunde se någon från ”andevärlden” som var med på bilden?
Carina satte sig ned och tittade ordentligt på fotografiet (på datorskärmen) och kunde därmed förnimma tre stycken andar och här nedanför har Carina skrivit till sin vän och berättat vad hon ”ser” och vännen har svarat och bekräftat genom att skicka bilder på sin far och mor =)

Så jobbar ett duktigt spirituellt medium, som ser det som andra inte kan se med ”blotta” ögat 😉

Såhär skriver Carina om fotografiet:

– Det sitter en herre, äldre man, grått hår och lite avlång i ansiktet bredvid kvinnan längst fram till höger. Han kan vara någon morfar eller far far, han ser väldigt trevlig och snäll ut och väldigt stolt över att få vara med på bild. Han har svart kavaj, och en skjorta och en svart slips, skjortan är ljusblå tror jag. På vänster sida sitter det en dam, en lite längre dam, eller så uppfattas hon som lång för att hon är smal och spenslig i utseendet ock så lite avlångt ansikt och lite grånat hår. Lite spetsig näsa men vackert ansikte för övrigt. Och sist står det en vid dörren, som inte riktigt vågar sig fram, kan vara en yngre person, det är svårt att se om det är en kvinna eller man, men blyg och lite tillbaka dragen och väldigt mån om sitt yttre. Du får gärna ge mig feedback på det jag sett. Kram Carina tack frö att du delade med dig.

Vännen svarar då:

– Dette er et selskap i forbindelse med min døde far som ble begravet på tirsdag, Jeg er ganske sikker på at det er mor som står i døråpningen og titter inn (jeg skal vise deg bilde av henne) Ved siden av damen i lyst hår og hvit skjorte sitter far. Du kan se hodeformen nesten på samme høyde som damen (hilde), han er flintskallet, har kulerunde øyne og ser fornøyd ut. Han har et lite hode. Han er vanskelig å se, men jeg ser ham der (venstr side nr 3) Mannen som du ser på høyre side har jeg ikke sett, men beskrivelsen passet til far. Hvordan klarer du å tegne på bildet? Tusen takk for svar

 

Här kommer då bilderna som bekräftar det som Carina beskrivit för sin vän:

andar
Far
Andar
Mor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.