fbpx

Clearing

#spirituellt.nu

Clearing

De nivåer man rensar på är följande:

I det yttre fältet
I övergivenhet
I förödmjukelse
I svek
I orättvisa

#spirituellt.nu

Lägger mig på soffan i mitt andliga rum. Får till att börja med ett värmepåslag i hela kroppen. Fokuserar kring magregionen, där jag samlar på mig allt det känslomässiga som jag reder i dagligen, dvs området mellan sakralchakrat och solarplexus. Upplever det plötsligt som att det bildas ett stort ”hål” i detta område och som om något plockas bort, rensas bort helt enkelt. Jag är en känslomänniska och har alltid varit så länge jag kan minnas, så det här är den delen av mig själv som jag har problem med och alltid har haft problem med magen, tarmar och den delen som processar allt som jag tar in, allt som jag råkar ut för omedvetet eller medvetet.

Det hettar nu till i ansiktet, kindbenen och ögonen börjar att ”se” lite suddigt, de blir iallafall påverkade av alla energier som flödar just nu, i hela kroppen. Jag sätter mig nu upp i soffan istället och rätar upp ryggen helt. Plötsligt känner jag hur kroppen vill släppa något större och jag ryser till ordentligt, samtidigt som kroppen vibrerar och rycker till. En väldigt stark känsla av att jag släppte taget om något stort, som dels inte tjänar ett syfte i mitt liv längre och dels något som jag inte förmått att släppa taget om på egen hand. Ibland behöver även vi som arbetar andligt dagligen hjälp på traven att komma åt det sista liksom.

”För att göra en längre historia kort, så har jag redan vid tre tidigare tillfällen släppt en stor del och dessutom har kundalini energin aktiverats enormt i min kropp, detta var i februari/ mars 2017, och lite senare in på hösten 2017 och dessa tillfällen kändes det som att jag skulle gå upp i atomer, som om hela kroppen vart på väg att explodera – men ambulanssköterskan förklarade att alla värden såg mer än perfekta ut, blodtryck, EKG och blodprov så han kunde inte förklara det som hänt. Känslan jag hade i den stunden vart att det startade som en vibration i Rotchakrat och sedan steg den en ca 15 cm bred kanal av rinnande värme rakt upp genom hela kroppen och ut genom kronchakrat och vidare uppåt (att förklara detta för ambulans sköterskan och Kirurgen som undersökte mig, var inte det lättaste) men jag blev hemskickad med ”oförskämt bra värden” på alla prover. Dessa händelser höjde mina energier, energifrekvenserna i min kropp och jag mår bättre än på länge. Det finns t o m de av mina underbara vänner som säger att jag blir yngre och yngre till utseendet för varje år och jämför jag med äldre fotografier så kan jag nog hålla med om att det finns en viss skillnad”.

I april 2018 är det tydligen dags igen, att energierna skall höjas och likaså energi frekvenserna och därmed behöver min kropp förberedas ytterligare för denna höjning och jag har förberett mig genom att göra dels en Master Soul Purpose med fina Eleonor Marklund och så nu igår den här fantastiska Clearing sessionen med Christine Jelvemo på Zemas healing. Jag har fått till mig av dessa två oberoende fantastiska kvinnor att jag förbereds för att möta min Twinflame (tvillingsjäl) i sommar och därmed måste jag rensa bort allt det som egentligen inte tjänat ett syfte i mitt liv, lärdomar som jag valt att gå igenom en viss tid av det här livet jag lever idag, för att ”se med öppna ögon” på hur jag aldrig skulle vilja vara som människa, hur jag aldrig skulle vilja behandla någon annan eller utsätta någon annan för.

Efter rysningen blev hålet ännu större och kändes så starkt att det sträckte sig nu över hela solarplexus. Det känns som att det sista rensas bort och att det blir tomat där liksom, för att senare fyllas på med det som skulle varit påfyllt där bl a egenvärde, kärlek, uppskattning, trygghet, stabilitet. Jag tar djupa andetag genom näsan och ut genom munnen och helt plötsligt blir det lätt att andas, det känns som att jag fått min frihet tillbaka och den violetta andningen genom kundalini är väldigt stark i energier och jag kan tydligt känna hur kroppen släpper på det som skall bort och hur energierna flödar i kroppen. Till slut påverkas jag av ett tryck i bröstet, får till mig att det släpper även på cellnivå så att jag i framtiden  skall slippa ta på mig mer av det som inte tjänat något syfte i mitt liv, att ansvar, skuld som tillhör andra måste få bearbetas av den det tillhör – inte längre av mig. Känner av energierna i benen, i främst höger fot och även i höger lår. Jag får till mig att återigen ta djupa andetag och andas ut allt som skall bort och då känns det som att jag släpper även en del av detta kopplat till vänster sida på huvudet och det kittlar till av energier när det släpper, man känner det så tydligt och det känns mycket lättare efteråt. Efter detta får jag påtagligt ont i min höger axel, som jag har haft nu i drygt 5 års tid dagligen kan man säga, detta trots att jag tränar regelbundet. Höger axel och höger skuldra är alltid angripet och för mig är det en blockering som jag nu måste släppa, dels för min framtida träning men också för att skiten som sitter där skall bort helt enkelt. Ser framför mina suddiga ögon hur skuld och skam försvinner från axeln och det känns betydligt lättare. Det har ju aldrig varit min skuld att bära och inte heller min skam, och därmed skall den inte sitta där. Det sista går energin över till brösten och jag ler för känslan blir densamma som när brösten var redo att amma, det spände och jobbade i båda brösten men mest på vänster sida, då hjärtchakrat skulle läkas dessutom. Mycket sorg, som behövde läkas ut, mycket skuld som behövde läkas ut, mycket svek, känslan av utanförskap som skulle läkas och nu kändes det plötsligt som att jag blev fri. Jag fick min frihet tillbaka och det kändes som att jag äntligen skulle våga skrika rakt ut, att jag är klar med detta nu. Det räcker nu, jag har lärt mig mina lärdomar och jag vill gå vidare och möta det som tjänar ett syfte i mitt liv, syftet till varför jag kom hit och vad jag skall åstadkomma på min väg framåt nu när jag står mitt i livet. Jag tar ett djupt andetag till och det känns som att hela kroppen vibrerar och det känns som att jag äntligen kan krypa ut ur fångenskapen, alla dessa negativa energier, så nära, som hållit mig i sitt grepp.

Zemas healing beskrev sessionen: Klar I ditt yttre fält kände jag som andra riktat sin energi mot sakral, solar plexus, hjärta och hals på dit. Det var som en seg dimma på nått sätt. När det släppte så var det som ditt hjärta kunde andas. I övergivenhet såret kände jag att det jobbade i hals, hjärta, mage, ryggraden och höger lår. Något i huvudet på vänster sida. Gjorde ont i höger fotled som jag tolkar som att hålla kvar i det gamla. Sorg och ilska släppte. Mycket mellan bröst och skulderblad. Smärtade där rätt igenom. Avvisande kände jag mycket oro. Nästan som panik och tungandat i bröst. I förödmjukelse var det nästan som om jag såg dig skrika. Kändes inte så aktiverat det såret, men ändå som att du ville skrika. Som att vara instängd och arg samtidigt. Orättvisa kände jag mycket i höger sidan. Speciellt i halsen. I orättvisa kändes det som en elefant hängde på din höger axel och åkte snålskjuts. I svek ilade det i vänster bröst. Kände av kronchakrat och mycket i övre hjärtchakrat. Kände av svartsjuka i svek såret med. Var som jag såg dig ligga i en fostersäck på slutet och du försökte sträcka ut dig. Att du växte, men det var trångt. Kom och tänka på återfödelse men att du inte är helt där, men du utvecklas för att göra det. Kändes som du hade mycket hjärtesorg att släppa. Kan jobba på en stund till.

4 tankar om “Clearing

 1. Susanne says:

  Hejsan!

  Sååå intressant artikel!! Själv mediterade jag igår, även om telefonen ringde och hunden skällde, så kan man säga att jag nästan lyckades. 🙂 Kändes som jag också vibrerade , och fick också en känsla i Solarplexus precis som någon rörde om där. Men blev förstås avbruten av hunden och telefonen.

  Men til min fråga, Hur vet du vilka områden, sår, som är yttre fält, förödmjukelse, övergivenhet o s v??

  Har ingen här i närheten som man kan prata med om dessa saker, ingen som tror på detta och vad kroppen kan göra, själv.

  Kramar Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.