fbpx

Dagens Änglabudskap

#änglar

Du är en kraftfull ljusarbetare

Idag drog jag ett kort ur Doreen Virtues Änglaterapi för mig själv och alla er som läser min blogg. Och med tanke på den kraftfulla energin som flödade genom mig ut till mina besökare, som valde att ta emot den här underbara och kärleksfulla energin, under Öppet hus dagen i Frufällan Allhus i onsdags den 24 juni, så förstår jag vilken gudomlig kraft vi faktiskt har inom oss.

Det är tryggt för dig att vara kraftfull. Din andliga kraft för med sig stora välsignelser när du kärleksfullt tjänar det gudomliga.

Det här kortet kommer till dig därför att änglarna vill hjälpa dig att känna dig bekväm med din andliga kraft. Du är extremt kraftfull, eftersom du, liksom alla andra, föddes som den kraftfulla skaparens avbild. När din avsikt är att ge helande eller göra en korttolkning, så flödar gudomlig kraft genom dig.

Det är tryggt för dig att känna och kanalisera denna kraft, eftersom den inte är personlig eller har någon egoistisk drivkraft. När du har för avsikt att använda gudomlig kraft i kärlekens tjänst så upplever du harmoni i allt du gör. Ju mer bekväm du är med din andliga kraft, desto starkare och jämnare flödar den genom dig.

Vill du också prova på den här kraftfulla energin?

Reiki behandling och energibehandling fungerar såhär.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.