fbpx

En upplevelse av Reiki energier

Många upplever Reiki energin som vågor i kroppen

Mina Reiki klienter upplever en Reiki behandling som väldigt energigivande, upplyftande och lättande.
De upplever det som att de får en balans i kroppen, energin sprider sig i kroppen som antingen isande kyla eller pirrningar, ibland till och med som värme. Det kan bli olika upplevelser från person till person och det är oftast individuella upplevelser.

Trots att det är individuella upplevelser så är det ändå lika på ett vis och det är när energin kommer flödandes in i kroppen, i det sk energisystemet. Ibland kommer det stötvis, ibland som vågor, men mestadels så upplever alla mina klienter någonting och hela behandlingen avslutas, på ett för dem personligt sätt, oftast med något slags budskap eller någon form av vägledning, på deras väg fram genom livet.

En av mina klienter beskriver sin behandling såhär:

Efter en tid med mycket turbulens i mitt liv och en rejäl väggkänning så har jag varit så trött, energilös och näst intill apatisk i vissa situationer. Jag är inte den som tar min plats eller ens säger vad jag tycker när någon sårar mig så jag har under lång tid ”samlat” på mig blockeringar. Nu har jag fått möjligheten att göra några behandlingar hos Carina och bland annat chakra balansering och reiki. Vilket jag varmt kan rekommendera! Hon hjälpte till att lösa blockeringar och fylla på de chakra som behövde förstärkas. Nu har jag fått tillbaka lite livsgnista och börjar så sakta känna igen mig själv. Jag kan känna att jag har lite ork och energi att ta tag i min situation igen för att kunna återta kontrollen av mitt liv!! Tack Carina för din omtanke!!

Många som inte vet vad Reiki är har svårt för att tänka sig hur den skall upplevas och vad som egentligen händer under en Reiki behandling. För dem är det oftast svårt att ta in att Reiki är energier och att allt består av energier, även vår kropp och allting runt omkring oss. Att vi faktiskt jobbar med energier och att vi kan få sk blockeringar i vårt energisystem som i sin tur (om vi inte gör någonting åt dem) kan skapa sjukdomar. För blockeringar lagras i vår kropp, i vårt cellminne i kroppen och tillräckligt många blockeringar hämmar oss sedan i vår utveckling. Därför bör vi ta bort eller lösa upp dessa blockeringar när vi känner oss låsta i vår utveckling.

Efter en Reiki behandling
När vi har genomgått en Reiki behandling så har vi fått påfyllning av energi, vi har oftast fått bortrensat de blockeringar som ligger i vårt energisystem och vi kan känna oss lättare och starkare och med mer kraft och energi. Man kan också känna sig hel, dvs man man kan ha känt sig väldigt kluven, halv och väldigt osäker i sig själv innan man gör en Reiki behandling och efter känner man sig hel och starkare än någonsin. man kan också få svar på mycket frågor som man kan tänkas ha gått omkring och funderat på ett tag och som legat och gnagt inombords och som har gjort att man inte känt sig riktigt på topp. Man kan känna sig lätt, svävande och kreativ och man blir oftast pigg och alert efter en behandling. det finns de som blir väldigt trötta, men då har det att göra med att de har varit så tömda på energi under en längre period och när de nu får en hel del mer energi, så måste kroppen vila för att kunna ta emot all den här energin.

Reiki är sedan 2007 godkänt som friskvård.

Prova en behandling och se vad den kan göra för dig och din kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.