fbpx

Energier på bild och i huset

Häromdagen fick jag ett meddelande av en god vän om att hennes hus troligtvis var hemsökt av energier eller andar

Jag tog mig tid att känna in vad detta kunde vara för energier under tiden vi talade i telefonen, men jag kände snart att jag var tvungen att ta mig dit för att ”känna in” energierna på plats. Så jag bestämde mig för att åka dit och hälsa på dem, i ett ”hembesök”.
När jag väl kom dit, satt de i sin lummiga och soliga trädgård och drack kaffe. Och vi pratade lite om vad de som bor i huset hade upplevt och jag förklarade att jag ville inte ha för mycket information, innan jag känt in energierna själv. Efter fikat gick vi uppför de två trapporna och kom upp till något av en ”vindsvåning” i huset, där det fanns två mindre lägenheter och  jag gick runt för att känna in. Jag kom in i något litet förrådsutrymme, där det fanns en toalett och utanför toaletten fanns det en spegel på väggen och den förklarade jag att ”där kan man ana att någon står och kikar bakom en om man tittar snabbt”. Bakom mig hade jag möbler och en massa bråte och bakom detta var det en vägg och bakom den ett litet utrymme, med snedtak där man inte kan stå raklång. När man tittade till höger så kunde man se en öppning in till förrådet och där vart det alldeles mörkt. I den öppningen kunde man ana en energi och den tittade rakt på oss. Det kändes som en yngre energi som mest vart nyfiken och som gärna ville vara med. Den ena kvinnan som bor i en av lägenheterna här upp berättade att ”ibland när man sitter på toaletten här uppe, så kan man ana att någon står och tittar på en”. Samma kvinna har hört tre knackningar på dörren och det är ju väldigt vanligt med tre knackningar ifrån andevärlden.

När vi rörde oss in till hennes lägenhet kunde man känna energierna ännu tydligare där inne och allra helst i köket. Köket vågade hon inte vända ryggen till om hon satt i sin säng, för det kändes obehagligt. Och det förstod jag, med tanke på dessa starka energier som fanns runt omkring oss.
Jag lät henne hålla lite i min egen bergkristall som jag själv använder, för jag fick till mig att hon behövde rena sina energier och hon kände på en gång styrkan i bergkristallen och blev nästan lite yr av att hålla i den. Efter detta var det inte mycket mer att göra eller säga angående dessa energier, hon kände inte att hon var tvungen att bli av med dem, bara de inte störde henne för mycket.

Vi fortsatte ner till en av de andra lägenheterna och väl därinne kunde jag konstatera att jag var en äldre man, och att jag av någon anledning fick ett starkt tryck över vänster ansiktshalva och örat. Jag kände mig aningens yr och lite illamående av de energier jag fick in. Kvinnan som äger huset berättade att det funnits en man som besökt huset när han levde, som ofta var berusad och då ramlade omkull och slog i sitt ansikte på vänster sida så illa att man trodde att han faktiskt avlidit, men det var alkohol som gjort att han ramlat. Den mannen lever inte idag, men han gav sig tillkänna i den här lägenheten just den här dagen som jag var där. Vi fortsatte ner till trädgården igen och pratade igenom lite av det vi känt och jag kände att alla var okej med att energierna fick vara kvar.

Energierna blev starkare

Igår kväll fick jag några bilder på mobilen.
Jag blev först lite fundersam, men tänkte väl att jag kan ta mig en stund och kika på dem och se vad jag kunde får fram och känna in på distans. Jag kikade länge på bilderna och fick efter en stund till mig att ”du ska åka dit och känna in och lämna budskap”.
Jag ringde min goda vän och bad henne komma och hämta upp mig efter jobbet. Vi åkte sedan hem till henne och gick upp till lägenheten intill vindsförrådet – igen. Den här gången så hade jag bilderna i minnet och när jag kom in i den lägenheten (det var inte samma lägenhet som förra gången) så kände jag på en gång igen energin som jag känt dagarna före. Bilderna som jag fick kommer här:

Det jag fick till mig av att den här yngre energin kom med en så stark och fantastisk healing, för att hjälpa kvinnan som bor i den här lägenheten för att hon har en obotlig sjukdom och mår väldigt dåligt. Jag förklarade att ”energin och alla dessa härliga healing färger kommer del från Ärke Änglarna Rafael och Metatron och dessutom så är det en väldigt stark energi i den här healing energin som visar sig med en mantel, huva eller kåpa om man så vill”. Dessutom är bilderna tagna när de två som bor i lägenheten sover, ingen av dem har tagit bilderna själva utan bilderna har bara blivit till. De som bor i lägenheten hade lagt sig kl 23.00 och bilderna är tagna kl 01.00 på natten, när de låg och sov som bäst.

Jag frågade dem båda om de hade förlorat ett yngre syskon, eller om kvinnan i lägenheten gjort abort eller liknande?
Mannen svarade efter en stund att ”jag har inte förlorat ett barn så på det viset, men jag förlorade en kompis när jag var liten när vi var små” (av respekt för både mannen, kvinnan och kompisen, pojken, det handlade om, så nämns det inga namn i detta).
Det hela slutade med att vi fick en bekräftelse och att jag kunde känna att jag förmedlat det budskap som energin ville och vi kunde avsluta det hela där.

Det var en fantastisk upplevelse!

Carina Hammarsten Spirituellt Medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.