fbpx

Ett annorlunda sätt att starta dagens energier

Svårt att sova pga all aktivitet av energier och ett annorlunda sätt att starta dagen på med energier

Det går ibland långa perioder emellanåt, då jag tecknar energier sk Spirituell ART (andeporträtt och Psychic  ART) men inatt var en sån natt, då jag vaknade orolig flera gånger och kände på mig att någon var här och besökte mig.

Den här fantastiska energin hade respekt för att jag skulle få sova lite grann, efter en orolig natt av aktiviteter och energier och visade sig först efter kl 05.00 Och detta gjorde han både lågmält och försiktigt efter att jag gjort min första kopp morgonkaffe. Jag blev först lite förvånad av hans närvaro, men förstod genast att det nu var dags att plocka fram papper och pennor för att vara kreativ.

Först trodde jag att det var en kvinna, det kändes så i energin, men allt eftersom jag började teckna så förstod jag mer och mer att det var en man. Det var en yngre energi och jag gissar på en ålder mellan 17 – 23 år gammal, det är alltid lika svårt när det gäller ålder – men energin kändes ung och vibrerande, med ett lätt sinne och en önskan om att bli bekräftad. Det är många gånger svårt att få ett exakt utseende, men den här energin var noga med att få fram budskapet att han liknar sin syster i utseendet.

Den här unge mannen var väl egentligen bara ute efter att få säga att han har det bra, att han vet att han kan komma tillbaka och att han kan bekräftas av oss här på jorden och att det är en fantastisk gåva. Känner du igen honom? Eller kan du placera vem han är? Höra av dig till oss isåfall på mejladress: carina @www.spirituellt.nu

Jag är jätte-tacksam för att han ville komma, att han gav mig möjligheten att sätta honom på papper, en December morgon strax efter kl 05.00

autograf

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.