fbpx

Ett nytt andeporträtt

Tecknat av:
Annelie Törnebro

Budskap:
Yngling/pojke med intensiv blick och ”Gamla ögon” (de förvillade mig angående åldern) Ögon som kan se igenom en. Han kan vara allt mellan 14-20 års åldern. Tystlåten. Bilden av schack- brädspel och längdskidåkning. Ordet 24:e och namnen/namnet Dan/Dag!?
Så får jag till mig samma yngling eller en väldigt lik pojke fast med glasögon. Finns på foto. Endera kan han haft glasögon som han inte använde eller så har han en bror som har. När jag tackat för kontakten och skulle fota får jag ”uppmaning” att fota bilden en andra gång ur en annan vinkel och så hälsar han ”Jag finns fortfarande!”…

Andeporträtt
Andeporträtt
Andeporträtt
Andeporträtt

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.