fbpx

Förändringar för er skull

Har funderat en del!

Hur många av er alla underbara 1532 personer som följer mig och wwwspirituelltnu och carinas tarotsida, skulle vilja vara med och påverka om vad en ”vägledning” skall innehålla framöver eller om jag ska ha mina tjänster: andeporträtt, vägledning och porträtt efter fotografi fortsättningsvis som det är idag?

Jag tänkte att man skulle kunna välja på följande:

– vägledning med/utan frågor (eller rent allmän)
– porträtt bild av din guide/ skyddsängel
– Hälsa och kärlek, arbete och ekonomi
– Vad man bör tänka på, råd och tips inför framtiden

Jag gör detta för er skull så hur skulle ni vilja att jag lägger upp en framtida vägledning ?

Skriv gärna och berätta, tyck till, kom med förslag

Svartvit

En tanke om “Förändringar för er skull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.