Företagsarrangemang och föreläsningar

Vi arbetar förebyggande med våra behandlingar och kurser

Vi kan bjuda in företag och vi kommer gärna ut till företag och föreläser om de behandlingar som vi erbjuder och hur de fungerar. Vi har bl a Reiki behandling, reiki- & massage behandling och Chakrabalansering.
Vid upprättande av ett behandlingsrum på företaget som vi kan få tillgång till så kan vi även erbjuda behandlingar direkt på plats.

innehållsbild-mallVill du att vi kommer till just ditt företag så är du välkommen att kontakta oss på telefon 0761702555 eller mejl carina@spirituellt.nu

För att få en helhet i våra behandlingar för alla men framför allt också för dem som har kronisk värk som bl a Fibromylagi, så använder vi oss av en lättare massage med varm, ekologisk olja. Denna massageteknik är skön, avslappnande och avstressande, vanlig svensk klassisk massage på överkroppen. Kroppen frigör ett ”må-bra-hormon”, som heter oxytoxin, under massagebehandlingen och du känner dig avslappnad, lugn och mår bra helt enkelt. Man kan bli lite trött och yr efter behandlingen, vilket är helt normalt, men det går över efter en stund.
Under själva massagebehandlingen tillför reiki energin ny kraft, vitalitet och energi i din kropp, man arbetar då med den sk livsenergin. Kroppen och allt annat består ju av energier och det är den energin som vi då arbetar med, för att fylla på för ny kraft och vitalitet. Det är också den energin som kroppen tar hjälp av för att läka ut sig själv, reiki är en hjälp till själv hjälp kan man säga. Den här behandlingen går ut på att ge dig just mer kraft och styrka i hela kroppen. Att fylla på din livsenergi och att mjuka upp kroppens alla muskler och därmed försöka att göra den stressiga vardagen lite lättare för dig som har bl a kronisk värk och Fibromyalgi.

Glenn och Liisa chakra mindreVi behandlar ”holistiskt” vilket betyder att vi behandlar hela kroppen. Tanken är då att behandla dig som en helhet så att alla aspekter – fysiska, emotionella och mentala – tas med i beräkningen när man gör en behandling på en timma.

Jag som arbetar som Reiki Master och med kristall-healing, jag scannar av din energikropp och dina chakran och ger dig reiki energi, jag balanserar upp ditt energiflöde och dina chakran och jag ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med den eventuella obalansen eller blockeringen i din kropp. Under själva behandlingen kan det dyka upp känslomässiga blockeringar (trauman) som ofta ligger psykosomatiskt under ytan (eller på cellnivå i cellminnet) och som man samlar på sig genom åren pga olika händelser, sorg, traumatiska upplevelser m m och som måste komma upp till ytan för att kunna tas bort och läggas bakom dig , och det innebär att det kan bli en hel del som du måste bearbeta under själva behandlingen. Detta gör vi tillsammans under fullständig sekretess och tystnadsplikt naturligtvis. Det som vanligtvis dyker upp under en behandling kan vara:

– relationsproblem
– känslomässiga problem
– självkänsla
– självförtroende
– livsfrågor

Efter behandlingen får du vila och slappna av för att sedan sitta ner med mig och prata om intrycken, eventuella upplevelser eller frågor som kan ha kommit till dig under själva behandlingen. Om du väljer att gå endast på en behandling kan du få reda på vad det är som du eventuellt måste arbeta med för att må bättre, men om man har blockeringar i energiflödet så behöver man oftast behövs det fler behandlingar och att du mellan dessa behandlingar också arbetar med det som är i obalans. Jag använder mig också av chakra stenar, som fyller på med färg och energi. En behandling tar ca 1 timme.

10419508_10204146702462048_3973071233957005335_n

I många fall använder jag även min Nano penna, som innehåller en ny teknik som gör det möjligt för livsenergi , som ibland kallas nollpunkten eller Prana, vara fokuserad genom spetsen av ett rör av rostfritt stål formad som en penna . Det fungerar genom en kombination av kristaller, mineraler och magneter kombinerade i en speciell fusionsprocess. När pennan förs i närheten av eller i kontakt med en yta av kroppen , hjälper den till att balansera energin i det området . Många människor kan känna energin och en minskning av smärta i drabbade områden där staven bringas i närhet . Pennan är en helt ny och banbrytande teknik för att hjälpa kroppen att uppnå och hålla balansen i energierna och en del klienter kan känna hur energibanorna dras tillrätta i kroppen, som de gör med t ex Bojji stenarna, som man håller en Yin och en Yang i vardera hand.

Staven ger omedelbar lättnad för:
Smärta
Stress
Värk
sjukdomar
obalanserad energi

Före behandlingen sitter vi ner i 10 minuter och diskuterar igenom vilka problem du har, det kan vara t ex Fibromyalgi, kronisk värk, du kan vara allmänt trött och utarbetad, sliten, stressad, utbränd och helt enkelt i behov av ny energi och avslappning eller bara en balans i kroppen. Och detta får du då genom dessa två kombinerade behandlingar.

Efter din behandling får du frukt och ett glas vatten.
Och under tiden diskuterar vi igenom hur du upplevde behandlingen och om du vill och behöver  boka en ny tid i förebyggande syfte. Den här behandlingen kan du nu också få via det sk friskvårdsbidraget, via din arbetsgivare. Reiki är numera godkänt som friskvård.

Jag arbetar naturligtvis under sekretess.

Du kan även beställa din behandling via Actiway

88

Varmt välkommen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.