fbpx

Gästblogg

Medium Gunilla Falk

En ny början….

I januari kommer en ny början att ta vid för mig.

Ett nytt avstamp i min mediala, andliga utveckling. En ny dörr öppnas, in till det okända!
Jag backar historien lite, och börjar med att berätta lite om mig, Gunilla Falk.

Jag har varit intresserad av det mediala så långt tillbaka som jag kan minnas. Som så många andra mediala personer, var jag väldigt mörkrädd som barn, eftersom jag såg, hörde och kände av energier som inte min omgivning gjorde. När jag inte fick nån hjälp eller förklaring på det jag upplevde, försökte jag att stänga av det, eller att nonchalera det. Det gick inte så värst bra. Mina mediala upplevelser fortsatte att följa mig under uppväxten, och gjorde mig istället väldigt osäker.

– Var det så här det skulle vara?
– Varför pratade ingen om det isåfall?
– Var det bara jag som kände allt
– Var det fel det jag såg/hörde?

Hade jag uppfattat allt fel? Jag var verkligen en mycket känslig person, som tog in mycket av det jag såg, kände och hörde. Det blev svårt att sortera vad som var mitt och vad som var andras mående. Men det förstod jag inte då, som barn, ungdom, tonåring. Jag trodde att jag var konstig på något vis, att det var något fel på mig. Vilket gjorde att jag stängde mig inom mig själv istället. Jag blev väldigt blyg och tyst i tonåren, istället för den glada, impulsiva personen jag varit innan.
Alla upplevelser i omvärlden, satte verkligen pränt på min själ. Att fundera och filosofera över allt som hände, både medialt och socialt, gjorde mig mer inåtvänd, det fanns ingen direkt att dela mina upplevelser med. Det var svårt att förstå vad som var mediala intryck, och vad som tillhörde den ”vanliga världen”. Men istället utvecklades min empatiska förmåga otroligt mycket. Som ung vuxen, fortsatte mitt intresse att öka igen, jag slukade övernaturliga filmer och böcker, vilka gjorde mig än mer mörkrädd. Inte så lyckat kanske…. Men min själ sökte verkligen efter det Där…som jag inte lyckades hitta.. Det som skulle ge mig svar på vad jag kände och upplevde. Så när jag gick en Reiki healing kurs 2002, var det som att hitta hem. Jag kände äntligen att jag var på rätt väg! Helt underbar känsla! Sedan dess har jag öppnat det mediala på allvar och accepterat att det faktiskt är en otroligt stor del av mig. Vägen har varit lång, och ibland mycket krokig, men det mediala har blivit desto starkare längs vägen. Jag har gått en lång rad mediala, andligt utvecklande kurser, hos olika lärare/mentorer/medium, vilka gett mig många värdefulla verktyg längs vägen. Idag brinner jag verkligen för mitt andliga/mediala intresse, och hittar ständigt nya vägar att utforska. Att vara medial, innebär nämligen att du ständigt utvecklar dig själv.

Som medium blir du aldrig fullärd. Den dagen jag slutar lära mig, är den dagen jag lämnar denna jord. Så min mediala utvecklingsresa är ständigt pågående, otroligt roligt dessutom. Ett mycket spännande område, som aldrig slutar sina i mina ögon. Och alla underbara människor jag möter på vägen, är verkligen den bästa lärdomen för mig och min själ Vill du vara med på min spännande resa? Isåfall kan du anmäla dig till nån av Carinas och mina gemensamma andliga ”happenings” som börjar i januari 2014. Vi kommer tillsammans att erbjuda dig olika verktyg för att utveckla just din intuition, stärka och väcka upp dina mediala kunskaper, som alla har inom sig. Alla har ljuset inom sig, och mitt mål är att väcka upp det och sprida mina kunskaper vidare på ett kärleksfullt sätt. Hoppas att just VI ses snart

1488481_10200294583926624_2107718001_n

Mycket ljus och kärlek, Gunilla Falk

En tanke om “Gästblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.