fbpx

Guider och skyddsänglar

 

Guider & Skyddsänglar!

Guider, Skyddsänglar, Hjälpare m.m. Finns dom?
Många människor är så skeptiska mot detta att det finns Guider och skyddsänglar. Oftast tror vi människor på ”Änglavakt” vid olyckor där personen ifråga klarat sig helt oskadd. Då börjar man fundera på varför människor tror på Skyddsänglar i dessa ögonblick, men inte annars.
Min egen uppfattning är att alla människor har Guider och skyddsänglar omkring sig.
Jag har själv en speciell skyddsängel som jag vårdar ömt i mitt vitrinskåp.
Det kanske är svårt att tro att det finns skyddsänglar och Guider eftersom man kan råka ut för så mycket som är tråkigt i livet, motgångar och ledsamheter. Men Guiderna har inte den möjligheten att kunna hjälpa till på alla sätt. Dom finns omkring oss och försöker hjälpa oss att hitta en rätt lösning på problemet som vi har. Dom hjälper oss hela tiden i kärlekens tecken. Men man kan aldrig få hjälp att göra någon annan människa illa.

skyddsängelÄngeln

14 tankar om “Guider och skyddsänglar

 1. Eva Alblazie says:

  Hej jag heter Eva har varit med om mycket händelser i livet som kunnat sluta olyckligt så jag undrar varför blir jag så skyddad är det en mening med det har jag nått speciellt eller är jag speciell. Förstår inte men är tacksam över mina änglar som skyddar mej. Mvh Eva

 2. erica says:

  Jag har alltid kännt att jag har någon med mig. Nu vet jag och vem detta är. Är så oerhört tacksam för hans hjälp och stöd.

 3. Ewa says:

  Jag jobbar i nattpatrull och åker därmed mkt bil, både under mina arbetspass och till och från jobbet. Jag ber varje gång jag sätter mig bakom ratten att mina hjälpare/guider/skyddsänglar ska hjälpa mig att hålla djur fr vägen. OM jag glömmer att be hoppar ALLTID en hare, räv eller nåt annat litet djur ut i vägen! Jag tar detta som ett sätt att påminna mig om att bekom hjälp! Och vet ni? Det fungerar alltid! Så…….självklart finns dom!

 4. marie Persson says:

  Jag ber varje kväll om att få kontakt med min skyddsängel/guide av hela mitt hjärta så hade jag behövt dem/den nu men händer inget…inte som jag känner el vill vad gör man? Kram

  • Carina H says:

   Marie Persson, det enda du behöver göra är att sätta dig till ro, blunda och ta tre djuuuuuuupa andetag i följd. Sedan ber du högt eller i tanken att ”jag ber min guide att närvara med mig i detta nu och jag ber min gudie att med ett tecken visa mig att han/ hon finns med mig”. OM du inte känner något – försök igen. Känner du något som t ex en rysning, en värme på kinden eller vad som helst, så ber du guiden ge dig tecknet två gånger till för att vara säker på vilket tecken det är och att du har uppfattat det rätt. Därefter behöver du bara tänka på din guide och då är han/ hon där för att hjälpa och assistera dig. Kramiz

   • Izabella wanzel says:

    Tack Carina för den informationen, ska absolut testa detta. Vill så gärna få kontakt själv men visste inte hur. Nu ska jag öva mig. Kramar till dig i massor

 5. Mariann says:

  Jag är helt övertygad om att det finns skyddsänglar och guider!! Om inte jag hade haft min mormor som vakat över mig, så hade jag inte suttit här idag, i alla fall inte på en vanlig stol! Och så sent som igår satt jag och pillade på min mobiltelefon bakom ratten i avsikt att ringa upp någon. Plötsligt kastade jag ner telefonen i väskan, och i samma ögonblick kom en polisbil emot! Vi har lag på att man inte får tala i mobiltelefon medan man kör bil, och just nu har jag verkligen inte råd med sådana onödiga böter, så någon vakade över mig även nu. Och när jag bett om hjälp av mina änglar och guider så har jag fått det! Inte på det sätt jag väntat mig, men ändå alltid på ett sätt som löst situationen för mig. Litet har jag fått jobba själv, men en hjälpande hand har jag helt klart känt av.

  • Carina H says:

   Mariann, jag upplever samma sak – när jag ber om hjälp så får jag alltid hjälp, på det sätt som är det högsta bästa för mig =) kramiz

   • Mariann says:

    En kommentar till Marie Persson; jag kan ärligt säga att jag inte alltid känner närvaron av mina änglar och guider helt konkret, men det händer alltid något när jag skickat min bön om hjälp till dem. Var lyhörd och uppmärksam på vad som händer omkring dig när du bett om hjälp, så ska du bli varse att något händer, om än på ett sätt som du inte tänkt dig. Detta hände mig i december 2012, och då fick jag VERKLIGEN övertygande bevis på att dom verkligen finns där för oss, och väntar på att få hjälpa oss. Men som sagt, inte alltid på det sätt man väntar sig. Kram

    • marie persson says:

     senast inatt va jag fruktansvärt ledsen förtvivlad sårad o grät o pratade lagom högt(ville inte att barnen skulle se o höra mig) bad /kallade högt till bla mikael gabriel min mormor o min andliga vägledare/guide (som jag då inte känt av ännu,,,kände att jag va sååå ensam o ville så gärna få tröst men men det kommer kanske som ni förklara o tack snälla för att du/ni vill ge mig råd o svar.. kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.