fbpx

Härlig bekräftelse

Igår fick jag ett pm ifrån en man som verkligen var i behov av att vara en av de vinnare som jag ska dra ikväll, om en gratis vägledningg värd 399 kr.
Han förklarade att han och hans familj hamnat i ett jobbig situation och att de behövde vägledning nu mer än någonsin och han undrade om han hade gjort rätt när han skulle gilla och dela det senaste inlägget på Carinas Tarotsida för att medverka i tävlingen.

Eftersom han ändå skrev för att fråga om han gjort rätt och tack vare att han var i ett sånt behov av en vägledning för sig och sin familj, så kände jag direkt via min intuition att ”den här mannen och hans familj kan jag faktiskt hjälpa” och satte mig med korten direkt.
Det jag fick fram i korten skrev jag ner i hans pm som svar, jag kädne attd et är likabra att skriva som jag får det till mig.

Efter en stund får jag ett svar från honom:

– Tårarna rinner då vi läser detta, tack så jättemycket för att du tog dej tid! Jag kan erkänna att jag varit skeptisk till detta, men nu är jag av annan åsikt. Vi har aldrig träffats så du kan inte veta, men de känns så rätt att läsa de du skriver… De kommer som svar på på funderingar. Åter igen, tusen tack!

Detta var en underbar bekräftelse på att jag faktiskt gjort helt rätt och en bekräftelse för mig själv på att det är det här jag ska göra, vägleda människor i deras svaåraste stunder och det får mig att växa som människa och själ.

Carina studio

2 tankar om “Härlig bekräftelse

 1. Erica Barrdahl says:

  Jag har haft det alldeles för tufft och haft det nästan omöjligt att se något positivt med min vardag, men jag börjar kunna se lite ljus i tunneln och tro på att det goda återvänder in i mitt liv. Din vägledning som jag fick stämmer helt just nu när det gått en tid och jag har blivit mycket bättre på att leva i nuet. Kanske är det den lärdomen som ligger till grund att detta skedde med mitt sår. Även om jag tycker att jag fått lida av det mer än för mycket.
  Sorgen i mig är att jag inte kan fylla alla mina lager av behov för att läka. Vill bli gladare, känna att jag kan tillföra kroppen det som den behöver. Jag ser fram emot att förändra mitt liv med nya produkter. Ett riktigt Herbalife liv.
  Och att kunna börja träna! Du har och lär mig så mycket och de är jag så tacksam för/ Många kramar Erica Barrdahl

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Erica! Tusen tusen och åter tusen tack för dessa fina ord. Jga är så himla glad över att kunna hjälpa till och att få lov att inspirera dig, till ett rikare liv med eller utan Herbalife – för livet är så mycket mer än Herbalife, det är bara en bionus på allt det andra som jag kommer att coacha dig i framöver =) många kramar vännen / Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.