fbpx

Hur går en vägledning och andeporträtt till?

Vägledning och andeporträtt på distans

En vägledning går till så att jag, på distans, lägger Tarotkort och ”tonar in” på energier och via min intuition får de svar som är till för just ”dig” som gjort en beställning.
Under vägledningens gång så kan det hända att jag får kontakt med en energi som hör till dig, dte kan vara en nära anhörig som gått bort, en guide eller en skyddsängel, som jag isåfall tecknar av på ett porträtt i akvarellblyerts och med eventuellt tillhörande budskap om dte finns några fårn energin, sedan får du originalporträttet hemskickat till dig.

Du får två alternativ, antingen att du ställer 5 st frågor som du vill att jag kikar på, eller så gör jag en helt allmän vägledning där det som kommer kommer och som är av vesäntlighet för dig och din utveckling m m

När vägledningen är klar, så får du den hemskickad på mejl eller i ett brev, det är helt upp till dig. Och sedan är du välkommen med eventuella frågor som kan tänkas dyka upp när du läst vägledningen – det brukar vara så att det tar någon dag att smälta det man läst och ibland så kommer ”aha” känslan direkt – det är så olika.

Är du intresserad av att beställa en vägledning eller ett andeporträtt eller ett porträtt tecknat efter ett fotografi så är du välkommen att göra detta på min mejladress som du hittar i prislistan här på hemsidan.

Ett andeporträtt kan se ut såhär:

Carina larssons pappa tecknad 2porträtt bebisMedis sonAndepporträtt kusin från 1950 talet mindre

2 tankar om “Hur går en vägledning och andeporträtt till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.