fbpx

Imorgon kör vi Andlig Grundkurs steg II

Imorgon kör vi Andlig fortsättningskurs för dem som gick steg I för några veckor sedan.

Denna gången skall vi gå djupare ner i meditationen och försöka att ta reda på våra tidigare liv, vi skall ta oss till högre energier för att fortsätta vårt samarbete med vår guide och vi skall lyfta bort trauma ringar/ blockeringar i energisystemet och på cellminnes nivån, vi ska scnanna av auran och vi skall göra en chakra rening. Sedan är det dag för våra inutions övningar där alla kursdeltagare kall få prova på att lämna budskap till varandra i gruppen, med de nära och kjära från andevärlden som kommer igenom.
Som en bonus skall vi också diskutera Reiki och vad det är för skillnad mellan Reiki och Healing och sist ska vi diskutera Änglar, vilka änglar som finns och hur vi kommer i kontakt med dem.

Allt detta skall vi göra och till vår hjälp har vi en underbar sten som heter Prehnit.

11856802-origpic-241d11

Prehniten finns att finna i Sydafrika. Stenen ger villkorslös kärlek och ger även healern healing. Den kan bli en länk till andliga varelser tex ärkeängeln Rafael. Prehniten skapar en läkande fristad i ditt hem och hjälper till att rensa upp röriga energier. Kan vara bra att ha om du har svårt att göra dig av med saker som du ej behöver. Den hjälper då till att rensa ut onödiga prylar och får dig att släppa taget om dessa. Prehnit skapar ro i vårt sinne. Den har en stark och djupgående energi och den gör oss glada, öppna och positiva. Den är mycket energigivande och verkar på njurar, urinblåsa, bröst och lungor mm. Kan med fördel användas på tredje ögat för bättre vägledning och visualisering. Nyckelord för denna sten är: glädje och vår. Prehnit är en sten för drömmande och kreativt tänkande. Den stärker meditation, avslappning och att ur djupet av sig själv plocka fram minnen eller insikter. Prehnit har använts för att förutsäga framtiden framför allt inom området andlig och personlig utveckling. Chakra: Hjärta

Under kursdagen har vi också lunch och fika dags. Imorgon gäller Kyckling, potatis sallad och sallad och till fikan har vi hemmagjord banan kaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.