fbpx

Information

När det gäller mina kurser, så håller jag både distans kurser och kurser i Frufällan (där jag bor). Mini seanserna håller vi också i Frufällan.

Distanskurserna är upplagda på 4 – 8 veckors tid, beroende på vilken kurs man vill gå.
Övningarna är upplagda så att man för varje vecka gör en eller två övningar som man mejlar in till mig. Går du en teckningskurs i Andeporträtt – så skickar du in teckningar en gång i veckan som jag lägger upp på min hemsida  www.spirituellt.nu för allmänheten att titta på.

Distanskursen börjar du när det passar dig bäst, det är du som skall läsa under 4-8 v (beroende på kurs) så då är det du som gör ditt eget upplägg och det som passar dig bäst. det ska vara roligt att läsa & göra övningar, i lugn och ro. Man betalar en vecka före kursens start.

För kurserna i Frufällan gäller det vissa datum, detta för att det oftast är en heldag eller två dagar i följd.
Dessa kurser måste man anmäla sig till i god tid och betala senast en vecka före kursens start, detta för att jag dels ska veta hur många som jag skall inhandla stenar till (stenar som vi jobbar me dunder kursens gång) och likaså hur mycket mat, kaffe & fikabröd jag behöver inhandla.

Mini seanserna i Frufällan, ligger som evenemang och för dessa gäller också vissa datum än så länge. Detta för att det oftast är en eftermiddag/ kväll då vi samlar max 8 – 10 deltagare och här bjuder vi också på kaffe & fikabröd. Här kan man betala när man kommer. En Mini Seans kostar 150 kr / person.

Just nu har jag vägledning via telefonsamtal, Taorotkort & intuitionen, Vägledning via kanaliserade budskap – men framöver skall jag även börja med sk ”sittningar” hemma i Frufällan. Detta kommer jag att göra till hösten.

Just nu har jag Reiki behandlingar på distans, men framöver kommer jag även att ha Reikibehandlingar hemma i Frufällan.

Är du intresserad av en kurs, antingen den håller till i Frufällan eller om det är en distanskurs, en Reikibehandling, en vägledning – så är det bara att mejla mig dina frågor.

ljus_allhelgona

Du skall alltid känna dig välkommen till mig!

Ljus & Kärlek

Varmt Välkommen/ Carina Diplm. Medium & Spirituellt Medium

 

3 tankar om “Information

 1. Erica Barrdahl says:

  Carina ! Din Reiki har gjort underverk i min kropp som är helt fantastiskt. Jag kan känna min kropp invärtes från huvud enda ner till fötterna, trots att min känsel bara är från höftbenet och upp. 100 från navel och upp. Men jag har fått en medvetenhet i hela kroppen som jag inte upplevt tidigare och detta meroch mer efter varje gång som du sänt Reiki och fått bekräftelse på trankar och känslor genom alla fantastiska vägledningar. Tänkte skämtsamt att snart lyckas du kanske att få mig gående också. Men då måste jag erkänna att jag hade blivit rädd!
  Men med din hjälp känner jag att jag når mina mål och känner mig mer till freds med mig själv. Tänk om jag på något vis kunde återgälda allt du ger mig, för dig!
  Det betyder så mycket och du betyder så mycket.

 2. Erica Barrdahl says:

  Ja du Carina! så fantastiskt duktig. Och vill du ska veta att jag dagen efter som du skickade Reiki till mig på kvällen då jag hade haft ett epilepsianfall inte hade någon somhelst känning av huvudvärk eller något. Huvudvärk efter ett sådant anfall brukar stanna kvar i tre dagar.
  Så de va alla gånger Reikihealingen som hjälpte Tack igen!/ Erica Barrdahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.