fbpx

Intuitionens härliga frekvens

Jag brukar lägga lite kort åt folk i allmänhet sådär varje morgon och idag vart det ur tarotleken Wisdom for Healing Cards som jag valde att lägga.

Jag började lägga korten och efter att jag lagt fyra stycken kort och kommer till det femte och skall lägga ett kort för denna personen, så får jag plötsligt besök av både en Ängel och en Ande (energi från den andra sidan).
Ängeln har ett budskap till kvinnan och jag bestämmer mig för att skicka ett PM till henne för att fråga om hon vill ta emot budskapet? Men jag får inget svar.  Då dyker en energi upp, det är en äldre man (Anden) och med honom en stark doft av ”gammal ciggarettdoft” en liksom unken, inpyrd ciggarettdoft. Han har enormt mycket kärlek som han kommer med och han vill lämna ett budskap till denna kvinnan med.

Då svarar kvinnan och säger att ”Jaaaa, jag villa bsolut ha budskapet från både Ängeln och Anden”

Jag förklarar för henne vad Ängeln sagt att: ”Du har ett särskilt band till barn, särskilt barn som är lite känsliga och du kan hjälpa dessa barn. det är ett ”barn” som du skall uppmärksamma (budskapet från Wisdom for Healing cards) för att barnet kommer att läka dig och din själ idag”.

Sedan berättar jag vad mannen just sagt (och som jag skrivit ned i all hast) ”Det är en man, ganska så storväxt (kraftig) men ändå inte jätte-kraftig. Han är drygt 60 – 75 års ålder (svårt att säga exakt) han luktar ciggaretter, gammal inpyrd ciggarettrök (han har rökat en del i sina dagar), han är nog arbetare av något slag för han har smutsiga händer och lite smutsiga kläder så. Han vill att du ska ”se” att du ska öppna ögonen för andevärlden och det vackra som finns runt omkring dig. Du kämpar så hårt på egen hand – men du måste be om hjälp ibland, när det känns tungt och tufft. Du kan inte dra det tunga lasset helt ensam hela tiden. Känn tillit till att jag och de andra finns där hos dig – alltid och du behöver bara be så får du den hjälp du behöver och så kommer han med enormt mycket kärlek till dig”

Jag frågar kvinnan lite försiktigt om hon vet vem mannen ifråga är? Och hon svarar mig:

Tack! Jaaa det är min pappa… Han kommer alltid med sin cigarett röks lukt… Han slutade röka när jag var 12 år året därefter började jag att tjuvröka och fortsatte och jag rökte ända tills han dog.. Det var hans högsta önskan att jag skulle sluta och det gjorde jag det året han dog. Men han är här ofta och då kommer denna äckliga cigarett lukt… Tror han gör det för att jäklas med mig som jag hatar denna lukt idag jag brukar be andevärlden och mina änglar om hjälp tror dom har rätt fullt upp med mina skrik och rop efter hjälp tusen tack”.

Jag känner mig nöjd och tacksam för denna bekräftelse som jag fick av kvinnan – både vad det gällde Ängelns budskap men också hennes pappas budskap. Båda två kom med så otroligt mycket kärlek till henne och jag gladdes å hennes vägnar.

Jag är så tacksam för att jag får glädja så många många människor.

Carina Hammarsten

Carina Diplm. Spirituellt & Andligt Medium & Reiki Master

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.