fbpx

Jag väljer att vara glad för min hälsas skull

Pusselbitarna som jag längtat så länge efter faller nu på plats

Länge har jag sökt efter de sista pusselbitarna i mitt liv – att få hjälpa andra att må bra.

Och mycket har hänt sedan jag startade mitt företag CH Spirituellt Februari 2014 – en dröm som jag gått och funderat på under lång tid, men aldrig liksom vågat ta steget fullt ut. Min vision sedan barnsben har alltid varit att få hjälpa andra människor som mår dåligt på något sätt. Det har gett mig så otroligt mycket genom livet och gör än idag faktiskt. Jag har alltid varit ”känslig” och kunnat känna av andra människors energier, auror, känslor. Idag lever jag min dröm – jag får göra mitt bästa för att skapa balans och kraft, inre styrka och välmående hos mina medmänniskor runt om i världen och jag är så tacksam, för det ger mig och min själ så otroligt mycket.

Tanken, visionen och målet med mina kurser är att kunna förebygga lättare depressioner, psykisk ohälsa, fysisk ohälsa (sådant som kroppen lagrat) yttre- och inre stress, viss utbrändhet, långtidssjukskrivning och om jag sedan kan lindra värk, kronisk värk och smärta genom mina reiki medicinska behandlingar, reiki massage, personlig utveckling, meditation, mindfulness och avslappning genom våra behandlingar så är detta ett stort plus för oss. Jag hoppas på att kunna hjälpa dig att utvecklas inom personlig utveckling via din egen intuition, din egen självkänsla, ditt högre jag, din intuition och inom det spirituella och mediala men också genom att lära dig leva i nuet.
Jag har också kurser inom Reiki, steg I, steg II och Master, där du under en tre stegs kurs blir initierad med reikis underbara kraftsymboler och får öva dig på att ge och ta emot den här underbara livsenergin som allting består utav.
Jag behandlar ”holistiskt” vilket innebär att jag behandlar HELA människan. Tanken är att behandla dig som en helhet så att alla aspekter – fysiska, emotionella och mentala – tas med i beräkningen vid en behandling.

Så om du känner att du skulle behöva arbeta med dina känslor, din inre kraft, ditt inre och dina energier, och på det sättet skapa positiva förändringar i ditt liv, då är CH Spirituellt rätt plats för dig. Här kan du finna verktygen för hur du kan skapa och förbättra din egen hälsa, ditt välmående och leva i nuet.

Jag finns till för dig och ditt välmående.

#carina hammarsten

Carina Hammarsten  Reiki Master och Spirituellt Medium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.