fbpx

Kanalisering av ande

Igår var jag hemma hos en god vän och arbetskamrat och skulle ”känna in” vem hon hade ifrån andevärlden hemma hos sig.
Jag kom in i hallen och där upplevde jag ett enormt lugn i hela kroppen. Jag fortsatte ut i köket och där fanns inget alls, sedan gick jag in i sovrummet och där möttes jag av en jätte-stark energi. Energin var så stark att jag kunde inte röra mig, där jag stod på en liten matta som låg vid fotändan på sängen. Väl på matten blundade jag och ”kände in” energin, under tidne så stod jag tydligen och gungade fram och tillbaka utan att tänka på det. Min arbetskamrat sa ”men herregud, du står ju och gungar”!

Efter detta så kände jag energin starkare och nu kunde jag också förnimma en ”yngre kvinna, med lite rundare former än jag själv, lite större byst och med ljust, kort hår” . Jag fick också ett slags tryck över bröstet och huvudvärk på höger sida av huvudet. Jag blev lite yr och lätt illamående. Och mina armar och händer domnade.
Med ens så kunde min arbetskamrat bekräfta vem energin var och i smama stund som hon bekräftade namnet på energin – anden – så fick jag en rejäl rysning, som bekräftade att det jag upplevt var riktigt.

ljus 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.