fbpx

Kurs i andeporträtt steg 1

Pia Börjesson 2
Tecknat av: Pia Börjesson
Budskap:  Asta. Jag älskar er och saknar er. Jag kramar er när ni sover och ibland vaknar ni. Va rädd om barnbarnen, mormors små ärtor. Snälla ord kom ut genom mina läppar men jag var inte alltid så snäll. Jag önskar att jag hade haft större läppar. Jag hade ont i nacken, vänster -ljumsken, var illamående och rädd, jag vet att ni undrar. Min mamman Carina, jag har pratat med henne innan men idag berörde det mer än på länge, jag grät och var lycklig samtidigt, visste inte det här med läpparna men kan ana det och jag förstår att hon talar om innan hon somnade in.

Pia Börjesson 1
Tecknat av: Pia Börjesson
Budskap: Jane. Stockholm. Karakteristiskt vackra ögon, vass näsa och bra luktsinne samt höga kindben. Barnbarn. Soliga somrar, vind och vatten. Ett halsband från barnbarnen. Budskap; Jag älskar er. Glöm inte sången mina barn.. Där vindarna brusar.. Jag är tacksam för att det går bra för er. Jane kändes lugn och som en ung mormor (50-65 år), behaglig att tala med.

Pia Börjesson 4
Tecknat av: Pia Börjesson
Budskap: Jan. Bromölla. Stroke. 47 år. Blå keps. Födelsemärke höger skinka. Stora skor och skrattar med djup basröst. Jag saknar min fru och ser att hon har det svårt. Jag vill att hon ska se att jag mår bra nu. Hon måste leva vidare och hon gjorde allt hon kunde göra. Jag älskar henne från evigheten och tillbaka. Lev Helen. En varm och trygg man som slet hårt.

Pia Börjesson 3
Tecknat av: Pia Börjesson
Budskap: Ärkeängeln Rafael. Jorden är ert hem, värna om den. Jag sätter min helande hand på er varje kväll för att ni ska förstå kärlek. Men när morgonen gryr så gryr också ondskan igen, och då påverkas vi. Var snäll kära barn och känn min hand på dig och var varse om att den finns där när dagen gryr. Inget ont händer gott. Gå och lev väl. Rafael.

Per Alvarsson 1
Tecknat av: Per Alvarsson
Budskap: Det här är Aina, gick bort vid 89 års ålder, hjärtat orkade inte mer, många år med diabetes, klar i tankarna ända till slutet. Hon uttrycket oro för sin systers barnbarn Eriks, som är i yngre  tonåren, hon rider o har en skada i ryggen som riskerar att bli allvarlig, hon behöver undersökas o få hjälp, inte rida o kanske falla….
Aina Hade inga egna barn men finns vid Erikas sida. Jag känner att Lekerydstrakten är platsen för dem båda, jag har ingen koppling till någon av dem.

Per Alvarsson 2
Tecknat av: Per Alvarsson
Budskap: Jag satte mig och kände in …inget  till att börja med. Trodde att det var en ung flicka jag skulle få till mig som energi, eftersom jag haft det på känn idag, men istället kom Rune, morfars lillebror. Han visade sig som yngre än vad jag har sett honom, stor och stark i 40årsåldern. Jag minns honom bara som på slutet; darrhänt och dement och ledsen hela tiden. Jag blev arg och upprörd (hans känslor) när han visade sig, han kände sig lurad. Han har jobbat i en pappersindustri med en rad kemiska ämnen som inte tillåts idag, han blev långsamt sjuk utan att förstå det. Han andades in giftiga ämnen och kom i kontakt med dem hela dagarna, ingen läkare kunde förstå vad som var felet…Han visade hur hans kropp bröts ner av kemiska substanser, som han förstår det nu. Han känner sig lurad eftersom det ”inte var farligt” enligt företaget. Han berövades 20 år från sin familj då han var sjuklig från 50årsåldern, till att gå bort helt ovetandes om sin omgivning vid 74. Han är leden för sin fru Marianne och barnen Anna och Lars, som hade behövt stöd som vuxna. Jag känner sorg när han berättar och hade velat stötta särskilt Lars som har det svårt, Lars har avsagt sig kontakten med släkten trots försök till stöd i hans situation. Sedan berättar han en del saker jag inte vetat om innan om morfar och den delen av min familj, som jag behövde veta och som har kopplingar till hans inledande berättelse, något jag kommer prata med morfar om. Det kändes som om Rune väntat på att kontakta mig,  Ett viktigt möte om sanningar och samband.
Långt resonemang, men skönt efteråt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.