fbpx

Kurs i Andeporträtt

Här har vi (alla kursdeltagare som medverkat idag) samlat alla våra teckningar på våra energier/ andar/ guider som vi gjort under kursen idag.

Om det skulle vara så att du känner igen någon av dessa porträtt, sär du välkommen att kontakta mig via min mejl som du akn hitta på min hemsida.
Text/ budskap/ känslor till porträtten hittar du här nedanför:

 

Porträtt 1. Han är en grabb på drygt 16-17 år gammal. Han vart sjuk den sista tiden innan han gick över. Väldigt snäll, lite inåtbunden.

 

Porträtt 2. Känslan med denna kvinna är att hon är en kärleksfull person.

 

Porträtt 3. Hon är en syster,  syster rör mycket på händerna som typ ett teckenspråk, hon har änglavingar och kommer med en gåva, Träask med lock som en pyramid, blått sammetstyg röd sten.

 

Porträtt 4. Relaterat till alkohol och droger. Kan vara en guide.

 

Porträtt 5. Kvinna.

Porträtt 6. Ung man, 20-22 år, det var me dsorg han lämnade detta livet. Men han visste attd et var dags. Sjukdom! Han kommer med tröst, kärlek, och ömhet. Ca 3 års edan han gick över till ljuset.

Porträtt 7. Fick till mig att denna kvinnan visar sig när hon är i 40-års åldern. Gick över senare i livet, en naturlig övergång känns det som. Hon känns lite fransk till utseendet, svart mörkt, långta, blankt hår som var uppsatt i en tofs. Hon känns varm, glad och lycklig. Hon var mån om sitt utseende. Örhängena ska finnas kvar efter henne, guldkors.

 

Ta god tid på er och kika igenom alla porträtten och ”känn in”..kanske är det någon när och kär som ni saknar?

 

Carina Ågren mindre Stina Andersson 3 mindre Kerstin Dahlin mindre Irene Berg 2 mindre Cilla Persson Fd Dahl mindre Annica Röhs mindre

5 tankar om “Kurs i Andeporträtt

 1. Carina Hammarsten says:

  Kommentar: Lillemor Ohlsson Någon av dom andarna känner jag inte igen men jag har travar av ”spöken” på fotografier som är omkring hundra år gamla och som jag nu ägnar mig åt att måla av. Det värsta är att de envisas med att stå och glo över axeln och kommentera resultatet medan jag målar.

 2. Carina Hammarsten says:

  Hej Carina,

  Ett namn på en gammal barndomsvän till mig poppade upp i mitt huvud när jag såg ett av porträtten av en ung kvinna. Tycker även att det är väldigt likt henne. 🙂
  (Kvinnan som Kerstin Dalhlin tecknat)

 3. Carina Hammarsten says:

  Jag har fått mejl från en kvinna som kände igen ett av porträtten, hon skriver såhär: Hej Carina,

  Ett namn på en gammal barndomsvän till mig poppade upp i mitt huvud när jag såg ett av porträtten av en ung kvinna. Tycker även att det är väldigt likt henne. 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Anna G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.