fbpx

Kurs på Skalkariket

Idag, lördagen den 20 September, har jag hållt en andlig grundkurs hos Karin på Skalkariket.

Kursdagen startade jag med en meditation kl 06.00 hemma i mitt änglarum, innan vi skulle åka.
Under meditationen fick jag besök av en man och en kvinna, som ville att jag skulle skriva ner till information om dem, för att ta med mig till Skalkariket Bosgården i Väring.

Väl framme på kursgården startade vi kursen kl 11.00 med att fika tillsammans. Vi pratade lite om vilka förväntningar kursdeltagarna hade inför kursen och om de hade varit på någon liknande kurs förut. Vissa hade lite erfarenhet av det andliga och vissa hade ingen alls, men alla hade en förväntan om att få ”uppleva det andliga” och att få öppna upp för det andliga och våra nära & kära på ”den andra sidan”.

Kurs Skalkariket mindre

Vi mediterade, vi bjöd in Ärke Änglarna och våra guider.

Vi åt en supergod vegetarisk lunch och efter detta en god fika med mycket gott kaffe. Därefter fortsatte vi kursen och gick över på meditation i högre energier.
Under meditationen steg vi då i energier och alla kursdeltagarna fick kontakt med sin guide. Tillsammans med guiden provade de sedan på att ta in budskap i gruppen och detta blev riktigt bra. Mycket skratt, mycket glädjetårar av kärlek och omtanke och med en ödmjukhet som man får av att ha kontakten med den ”andra sidan” och alla underbara Änglar och guider som vi har med oss på vår väg genom livet. Kursdeltagarna var mycket intresserade av att lära sig mer och att få redskap för att kunna hantera sin egen intuition och att våga lite på den.

Kursdeltagarna fick även prova på att ”teckna andeporträtt” och detta fungerade jätte-bra, det kom även budskap med en del av andeporträtten som kunde bekräftas av de  som tog emot budskapet.

Kursen avslutades med ett Ängla kort för var och en. Ängla korten talar om för dig vad du behöver veta just nu och för flera av kursdeltagarna belv det en ”aha” upplevelse som bekräftade deras plats i livet och vilken väg de skall gå från och med nu.

Karin Rosell och jag sept 2014 mindre
Karin Rosell och Carina Hammarsten

Det har varit en underbar och kreativ dag på www.skalkariket.se

 

Carina Diplm Spirituellt & Andligt medium och Reiki Master

2 tankar om “Kurs på Skalkariket

  1. Mariann Rosendal says:

    Men så härligt, Carina!!! Är så glad för din skull, att allt gick bra. Men jag är inte ett dugg förvånad!!! Du är duktig, ödmjuk, seriös och besitter så mycket kärlek. Vem skulle klara detta om inte du? Jag är lite ”rutten” på att jag bor på fel sida om ”pölen”, för jag skulle gärna vara med på någon av dina kurser. You never know… Kram <3

    • Carina H says:

      Du e så go och snäll Mariann, tack för dessa varma ord. Många kramar till dig vännen, som är minst lika ödmjuk, duktig och besitter en stor del kärlek själv 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.