fbpx

Kursen på Skalkariket var fantastisk

#kurs #spirituellt #skalkarike

Idag höll jag en Andlig fortsättningskurs steg II på Skalkariket i Mariestad.

Det blev en lika fantastisk kursdag som vanligt, trevlig gemenskap, god mat och en underbar värdinna, Karin Rosell.
Det började med en kopp kaffe när vi kom fram, jag och min sambo. Alltid lika härliga energier i detta underbart vackra hus, inrett med hjärta och själ, för andligheten. Sedan droppade deltagare in och till slut var det dags för samling i den stora, ljusa Yoga salen och en timmes yoga, som Karin själv personligen håller i. Yogan var något nytt för mig, men det kom att bli en fantastisk resa och ett gudomligt möte med tre gudier – två män och en kvinna, som förgyllde hela mitt yogapass. Jag har aldirg varit me dom något liknande, trots att jag ändå arbetar medialt och är van vid båd eguider och Änglar – men Yoga guider har jag aldrig haft den äran att möta förut.

#spirituellt

Efter denna fantastiska Yoga så var det dags för mig att starta igång kursen. Vi var sammanlagt 13 kursdeltagare och alla var helt otroligt duktiga och öppna för det andliga och spirituella. Deltagarna fick möjligheten att hämta ner sina guider, änglar och jag höjde dem i högre energier via meditationer. Det sista fick de uppleva vibrationen av varsin Ärkeängel, i en meditation ledd av Ärke Ängel Metatron och mig och Ärke Ängel Metatron avslutade meditationen genom att sända ”värmande vitt ljus” till alla kursdeltagare i solarplexus- och navelchakrat. Något som samtliga kursdeltagare fick ta me dsig när det gick hem.
Detta blev en lika trevlig upplevlse som förra gången jag var uppe och höll den andliga grundkursen steg I, med många begåvade kursdeltagare och en fantastiskt duktig värdinna och Yoga lärare, Karin Rosell.

#kurs #spirituellt #skalkarike

 

Skalkariket är en helt underbart vacker kursgård.

 

2 tankar om “Kursen på Skalkariket var fantastisk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.