fbpx

Kurser, workshops och utbildningar

När du går en kurs, workshop eller utbildning hos mig så får du delad glädje, genom en fantastisk gemenskap

Din personliga utveckling, inre harmoni och balans är viktig för mig.

För att du skall nå en inre balans i ditt liv och känna dig tillräckligt trygg för att i in egen takt kunna ta till dig och lära dig av den kunskap som jag lär ut, vill jag erbjuda ett helhetskoncept inom personlig utveckling på alla nivåer, där inre balans och harmoni är nycklarna till ditt långsiktiga välbefinnande.
I detta välbefinnande ingår då även olika behandlingar som du kan boka för sig, så att du kan känna dig avslappnad och mindre stressad, för att skapa en balans i kropp och själ. Hos mig får du uppleva många ”aha” upplevelser, dela fantastiska drömmar och upplevelser med likasinnade och detta i sin tur ger dig en stark grund att stå på tillsammans i en grupp med andra som har samma intresse och plattform att starta på, som du själv. Det skapar en inre balans och harmoni i kropp och själ, som ger dig en stark självkänsla och tillit till dig själv på din väg framåt.

Med mina varierade behandlingar, vägledningar, spirituella inre resor och nu också andligt baserade coachsamtal på plats eller på distans, vill jag skapa ett långsiktigt välbefinnande och  stärka dig på alla nivåer, fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Det vill jag göra genom att skapa en fantastisk gemenskap för dig, där du alltid har någon att återkoppla till.

Mina kurser, workshops och utbildningar grundar sig på min egen erfarenhet utav de kurser och utbildningar som jag själv genomfört på min livsväg.

Jag vill att du ska känna dig trygg i din personliga utveckling.
Jag finns här för dig

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.