fbpx

Livet är underbart

Livet är underbart!
Det är så oerhört givande och upplyftande för min själ att få hjälpa så många människor, som jag kommer i kontakt med och som söker upp mig, i deras vardagsliv och jag är så innerligt tacksam för alla de människor som jag hjälpt genom vägledning och andeporträtt, som gett mig så mycket positiv feedback sedan jag startade denna sidan i våras.
Det glädjer mig oerhört mycket att få den möjligheten att vägleda och stötta och finnas där för de som behöver. Det gör mitt liv helt underbart. Och jag hoppas kunna hjälpa många fler i framtiden…..Kram Carina
20130313_141249 (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.