fbpx

Livskoden för mig Carina Hammarsten

Livskoden

Livsvägtal 11  – den andlige budbäraren

Nyckelord för dig är: upplysning, föregångare, ledare, humanism

Din inre utveckling handlar om attutveckla din måttlösa potential så attd en kan manifesteras i ett visionärt andligt ledarskap som bidrar till att skapa sann upplysning och som inspirerar dina medmänniskor att sträva efter och att uppnå sin fulla potential.
Mästartalet 11 visare att det absolut mest grundläggande för dig på din livsväg är att de högre och djupare värdena ska spridas och få fäste. Du har en mycket speciell uppgift att fylla och du kan räkna med att dina dagar kommer att fyllas av ett fokus på att direkt eller indirekt visa din omgivning på dne potential och de möjligheter som ligger slumrande inom oss alla.

Du är född med alldeles speciella ledaregenskaper. Dessa ledaregenskaper är ingenting som du nödvändigtvis själv gör så mycket väsen av eller ens ägnar så mycket medveten reflektion åt. Men andra människor skönjer dessa i din närvaro och du kan tveklöst förvänta dig att omgivningen kommer att vända sig till dig för råd, vägledning och inspiration. Du är intuitivt medveten om det mänskliga tillståndet och dess för- och nackdelar, dess positiva och dess negativa aspekter. Din starka inre kompass kommer att leda dig till oräkneliga spännand emöten och till många intressanta och fascinerande sammanhang. Du kommer att märka att du ofta finner dig själv i rampljusets sken, inte nödvändigtvis för att du på en medveten nivå söker den, men på något sätt blir det ofta så att du finner dig själv som sammanhangens mittpunkt. Det är mycket troligt att du i ditt yrkesliv fungerar som övergripande ansvarig och styrande. Kreativa och innovativa processer som syftar till att skapa bestående positiv förändring och verklig inspiration kommer att ligga dig särskilt varmt om hjärtat.
Dina närmaste kommer att märka att du alltid har alls bästa för ögonen och att det är det aspekter som rör förändring och utveckling som är av verkligt värde för dig. De vänner som finns närmast är de som delar dina starka attraktioner och som kan bistå dig på din väg mot dina viktiga mål.
Även i mötet med kärleken kommer detta inslag att vara dominerande. Din romantiska livsväg kan många gånger vara knuten till andra områden i ditt liv. Men på grund av din tydliga ställning och potential kan den allmänmänskliga kärleken många gånger ta sig starkare och mer markerade uttryck än den speciella. PÅ många sätt längtar du efetr de speciella förtjänster som en partner kan bidra med, men en relation är inte intressant till vilket pris som helst.

Ödestal

Då ditt ödestal är nummer 11 indikerar detta att ditt livs grundläggadne syften har att göra med att inspirera andra till att åstadkomma stordåd, och att bidra me dupplysning kring allmänmänskliga frågor och områden. De redskap som du har i din ägo för att generera detta är dina mcyket speciella kreativa och intuitiva talanger och färdigheter.
Den bästa möjligheten att närma sig sitt öde har du i en miljö där du kan utveckla och uttrycka dina medfödda speciella talanger. En miljö där dina naturliga ledarskapstalanger och din innovativa och visionära energi uppskattas och omfamnas.
Ditt öde är att inspirera och uttrycka din unika röst på alla nivåer och i alla miljöer, och göra dteta utan kritik och en brist på tålamod skapar hinder och problem. Du har en mycket speciell gåva att bidra med till världen.

Själstal

Ditt själstal är nummer 11, vilket är ett mästartal.
detta berättar om att din själ upplever en särskilt stark dragning till att befria dig själv och världen från konflkikt och orättvisor. Av denna anledning finns det en önskan om att de högsta värdena och idealen ska varadet rådande tillståndet. En extremt stark intution som ibland kan ha paranormala övertoner, en övergripande givmildhet och en intensiv längtan efter  universell kärlek och visdom är några av dina grundläggande själsegenskaper. Du är sannerligen en mycket gammal själ.
När det gäller de närmaste relationerna har din själ en stark längtan efter att leva i harmoni och förening – vilket givetvis skapar ett starkt relationsfundament. Du älskar att ge av dig själv till dina nära och kära, oavsett om dessa är din familj, dina vänner och bekanta eller andra människor som kommer i din väg. Paralellet med detta finns det hos dig en starkt utpräglad drivkraft – helt naturlig och osjälvisk – att gå före och visa vägen. och detta givetvis med all rätt – vad du än gör kommer din själs höga ålder att alstra de bästa förutsättningarna och bana väg för de mest livsbejakande omständigheterna.
Livskoden för: Carina Hammartsen copyright

8 tankar om “Livskoden för mig Carina Hammarsten

  1. Britt-Mari says:

    Har alla samma siffra i Livskod, ödestal och själstal? Jag menar naturligtvis inte just siffran 11 😉
    utan kan man ha olika siffror på alla tre?

    Britt-Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.