fbpx

Livsstilsmässan 26 – 27 September i Borås

#spirituellt

Dags för Livsstilsmässan i September!

CH Spirituellt kommer att medverka på mässan både på lördag 26 och söndag 27 september, på Hotell Scandic Plaza Borås, mellan klo 10 – 18. Vi kommer då att erbjuda bl a reikibehandlingar för dig som vill prova på eller som vet att en reiki behandling är helt underbar med energier i flöde.

 

Vad är reiki?

Reiki är en energimedicinsk metod som har sitt ursprung i Japan. En behandling ger djup avslappning och syftar till att reducera stress och hjälpa kroppen till självläkning både fysiskt och mentalt.
Vi en behandling är man fullt påklädd och klienten kan stå, sitta eller ligga. En fullständig behandling brukar ta 45 – 90 minuter och då ligger oftast klienten bekvämt på en behandlingsbänk. Reikiutövaren förmedlar då energi genom sina händer och håller dem stilla direkt på eller en bit ovanför kroppen. Under total avslappning löses kroppsminnen och spänningar upp och undanträngda känslor kommer upp till ytan så man får en möjlighet att hantera dem. Klientens kraft kan riktas dit där den behövs och inte till att behålla spänningar. Genom denna frigörelse av energi ökar kroppens förmåga att läka sig själv
Reiki är friskvård

Skatteverket klassar Reiki som friskvård. Det betyder att Reiki behandlingar och Reiki utbildningar till anställda är avdragsgillt för arbetsgivaren och en skattefri förmån för arbetstagaren. Med positiva resultat från forskningsprojekt och dokumenterade behandlingar är Reiki en uppskattad friskvårdsmetod som sprider sig världen över. Reiki används bl a på sjukhus i Norge, England, USA, Australien, Spanien, Tyskland, Frankrike, Uruguay…..  (referenser finns på Reikiförbundets hemsida)

Massa1

Varmt välkomna att besöka oss på Mässan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.