fbpx

Livsuppgiften och samarbetet med ÄrkeÄnglar

Godmorgon!

Vill dela en liten historia med er alla, för att ni ska förstå vilken min livsuppgift är – att läka/ heala och lära ut min kunskap och mina erfarenheter till mina med människor i Ljus & Kärlek <3

Redan som liten 6 åring träffade jag och två klasskompisar en Ängel, som följde oss till skolan. Jag gick i söndags skola tillsammans med en underbar kvinna som hette Tyra (hon gick över för några veckor sedan) men hon lärde mig allt om Jesus och lärljungarna och om Änglar.

Carina Hammarsten
Carina Hammarsten

2004/2005 mötte jag min egen Ängel (som skimrade i rent guld) och lyste upp hela min kropp, när den stod alldleles bakom mig i en meditation. Jag blev renad och Ängeln hjälpte mig att ta bort flertalet själsblockeringar och fysiska blockeringar som jag hade, då jag är en själ som är över 500 år gammal”. Jag började därefter jobba med det som kom att bli mitt ”kall” i livet, nämligen att se ”HELA” människan, kropp, själ & ande. Och att läka dessa tillsammans med ÄrkeÄngel Raphael och ÄrkeÄngel Sandalphon – med stor hjäp av ÄrkeÄngel Metatron, som anser att varke människa skall ha makten över sitt eget liv <3

Jag vägleder * Helar (Healar med Reiki & Healing) * Lär ut mina kunskaper & erfarenheter, så som jag blivit ombedd att göra det * sänder ljus och kärlek tilld em som behöver det * jag kanlaisderar budskap* och allt detta gör jag från mitt hjärta <3

 

Ljus & Kärlek / Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.