Luncherna hos Spirituellt

Luncherna som vi serverar på Spirituellt är både välbalanserade, färgglada och nyttiga

Vi har valt att jobba med HELA människan i fokus, när vi håller våra kurser, behandlingar, cirklar och workshops därför serverar vi enbart nyttig, vitaminrik, proteinrik och energirik mat här hos oss.
Vi försöker att hålla oss till fågel och fisk, för att det är nyttiga proteiner och omega fetter som kroppen såväl behöver, dessutom får lunchen inte bli för tung eller mastig för det gör att man blir trött och hängig istället för full av energi. Vi serverar också gärna lunch som har olika färger i form av grönsaker, vi försöker att hålla en färg för varje chakra och vi försöker att hålla maten så lätt som möjligt för att den ska ge mycket energi att jobba med under övningarna i gruppen och för att kroppen skall känna sig pigg, alert och lätt.

För oss är det viktigt att HELA kroppen mår bra, likaså själen – för allt det hör liksom ihop, det fysiska, det mentala och det emotionella.
Det ingår alltid lunch och fika under heldagskurser i det priset som du betalar för din kurs. Detta för att du ska orka med en heldags kurs och för att du kan ta in kursen mycket bättre om du har mat i din mage.

Lactosfri mat
För dem som är lactosintoleranta eller gluten intoleranta försöker vi att hålla en standard där vi tar upp frågan inför varje kurs vem som har matallergi eller är intolerant och så lagar vi mat och efterrätt efter detta. Alla skall kunna känna sig välkomna på våra kurser, nöjda med maten under en heldags kurs och att vi kan anpassa oss.

Fika & efterrätt
Vi försöker att baka gluten- och lactosfri efterrätt för dem som är intoleranta. I värsta fall  köper vi ett alternativ för dem som inte kan äta vanlig efterrätt, det är inga problem alls för oss. Vi gör det som är bäst för dig.

All mat är hemma gjord
Vi lagar all mat själva.

 

Bra är om du som kursdeltagare tänker på att redan från början tala om för oss om du är allergisk eller intolerant mot något födoämne.
Hitills har samtliga kursdeltagare varit mycket nöjda med maten, bakverken och kursdagarna och det är vi stolta över.

Vi vill passa på att hälsa dig varmt välkommen till oss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.