fbpx

Mångfacetterad själ

En mångfacetterad själ kan besöka andra människor i en annan dimension.

Den senaste tiden har jag utvecklats så otroligt mycket mer inom det andliga och jag har fått vara me dom en del otroliga saker. Några av dessa saker rä att jag har ”energimässigt” funnits med hos människor runt om i Sverige, i deras meditationer, i deras Reiki behandlingar och mycket mer.
Detta är otroliga upplevelser från personer som har kontaktat mig via mejl och berättat om det de upplevt och det har varit otroligt kärleksfullt och energiladdat.

När jag kom till jobbet så fick jag höra en upplevelse som en av mina arbetskamrater haft i en dröm inatt – där jag personligen medverkade i. Mitt i hennes dröm hade jag, stått bredvid henne och lugnt och stilla tröstat henne och förklarat för henne att ”allting kommer att bli bra”. Såhär berättar hon om sin upplevelse:
Då kom du till och med i drömmen och talade om för mig att det kommer att bli bra flera gånger under natten , och du log och det sken om hela dig. Jag vaknade lugn och inte stel som en pinne som jag brukar. Detta var fantastiskt Tack!” ………Det kändes både omtumlande och härligt för mig att jag kunnat trösta henne i hennes dröm, trots att jag inte fysiskt var hemma hos henne.

En annan dag som jag kom till jobbet, så berättade en annan arbetskompis att hon sett mig vid hennes sida, när hon vart bortsrest över Midsommar. Hon hade tydligt sett min silhuett bredvid sig på resan, trots att jag inte fysiskt var med henne på resan. Och hon hade känt av mig där jag stod, bara det var en otrolig upplevelse för henne.

En annan av mina kursdeltagare berättade en gång att hon under en meditation såg mig klart och tydligt framför sig och hon hade känt sig så lugn, även om hon funderade på hur det var möjligt – eftersom jag inte fysiskt var hemma hos henne under själva meditationen.

När jag sänder Reiki på distans, så brukar en del av mina klienter se mig stå bredvid deras säng, när Reikibehandlingen pågår. Trots att jag inte fysiskt är närvarande hos dem. Dessutom ser dessa klienter även Reiki Änglar och Healing Änglar som jag har med mig när jag sänder Reiki.

Jag är oerhört tacksam för att dessa människor får uppleva dessa saker tillsammans med mig då det är mitt livs kall att hjälpa, trösta och stötta alla runt omkring mig.

 

/Carina Hammarsten Diplm. Spirituellt & andligt medium och Reiki Master

 

En tanke om “Mångfacetterad själ

  1. Erica Barrdahl says:

    Jo jag är inne i en ovanligt jobbig period som jag ska ta med psykiatri läkaren imorgon och hoppas på att få hjälp. Känner att detta drabbar omgivningen utan att jag ens är medveten om det.
    Men jag märker att det är något som inte stämmer. Klart lätt att skuldbelägga sig själv i sådana lägen. Men jag mår väldigt dåligt av det, och sover vansinnigt mycket, men ändå trött. Har super svårt att vara ensam ute. Men idag var jag tvungen att göra det, även om jag kalla kårar, känner mig jagad och som att hela jag lever utanför mig själv.
    Men! Nu till det så fantastiska. Jag visualiserade fram att du gick bredvid mig och då kände jag ett inre lugn. Kunde utföra ärendet på stan. Ville säga ett stort tack för hjälpen.
    Kramar Erica Barrdahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.