fbpx

Märklig röst

Idag när jag satt som vanligt vid datorn och skrev, så fick jag ett mejl om att mitt Spotify hade krånglat igen – så jag skulle vara tvungen att gå in och lägga upp mitt kort manuellt ännu en gång för att de skulle kunna dra autogiro.
Jag gjorde som de skrev, och under tiden så hade jag mitt Spotify avstängt. Det var ingen musik som spelades i högtalaren alls, utan bara högatlaren i sig på.
Jag fick problem med att logga in på Spotify först, sedan krånglade det när jag skulle lägga in Premium (som jag haft hela tiden förut) sidan gick bara tillbaka hela tiden och jag kom ingenvart. Då, helt plötsligt så hör jag ett harklande (en mansröst) i högtalaren!
Jag blev först full i skratt, för jag visste mycket väl att jag var ensam i hela huset och det kunde inte vara någon som var hemma och harklade sig.
Så kom det igen, denna gången lite irriterat, ett harklande och denna gången svarade jag ”Va!?!” och det blev knäpptyst.
Jga reste mig fårn skrivbordet och gick igenom hela huset och det fanns ingen – absolut ingen hemma – mer än lilla jag.

Ja, ibland kan man undra vad som händer med tekniken egentligen 😉

ljus 2

3 tankar om “Märklig röst

  1. Ingela Hulth says:

    Jag höll på med min gamla mobiltelefon på alla helgons dag förra året, det fanns inget simkort i den när den plötsligt ringer, ett skyddat nummer. Hmmm var det någon från andra sidan som ville hälsa kanske.

    Ingela

  2. Elisabeth Ståhl says:

    Jag tror någon ville att du skulle ha det lite tyst omkring dig 🙂 så du fick lite hjälp där och en tydlig harkling att de låg ngt högre bakom 😉 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.