fbpx

Mina nära och kära finns med mig och min familj

Min mamma ringde mig igår och berättade om ett ”möte” på kyrkogården som hon råkade ut för igår. Det var i samband med att hon skulle fixa iordning lite på graven som hon kom i kontakt me dmin mormor (henne smamma) och min styvmorfar. Han visade henne tydligt vägen till att hon tappat sin silverring i gräset, när hon skulle lämna graven så fick hon se något som glimmade till i gräset framför stenen, det var henne sring. Och när hon besökte min mromor på ”minneslunden” så bad hon min mormor att visa ett tecken på att hon finns med oss, och ljuslågan som brann framför henne flammandes, stannade upp och stod rakt upp – efter en stund så började den flamma igen det kallar jag ett ”tecken från våra nära & kära” …..

Samma dag så var min mormor med på ett foto tillsammans med mig, när min arbetskamrat tog en bild på mig på jobbet även min styvmorfar fanns med på bilden, alla tolkningar som gjordes efter fotografiet som jag var med på, är jag så tacksam för.

2014-02-27 13.08.51

Ljus & Kärlek /

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.