fbpx

Möte med min skyddsängel….

För 11 år sedan hade jag ett ”nära” möte med min skyddsängel.

Detta möte kom att betyda allt för mig och mitt framtida liv och vad min livsuppgift skulle vara.
Jag fick till mig, under en meditation, att jag skulle släppa all oro och rädsla som jag hade inombords och bara ”flyta med” (go with the flow).
Jag fick till mig att närhelst jag behövde råd och stöd, så kunde jag vända mig inåt i meditation och kalla på min skyddsängel och då skulle han komma till mig.

Mötet med denna enorma Ängel, är något som jag aldrig kommer att glömma. Hans enorma vingar, som han bredde ut bakom mig och skyddade mig med under hela meditationen och värmen, kärleken, som han gav mig fick min kropp att ”lysa” upp hela rummet där jag satt. Värmen och kärleken spred sig i rummet och de som satt närmast mig kunde känna av denna underbara kärlek och brast liksom jag ut i gråt av denna underbara känsla som det gav inombords. En ödmjukhet spred sig i kroppen och ett lugn, som jag aldrig upplevt förut – men som funnits med mig sedan den dagen. Sedan den dagen vet jag att jag är en Ljusarbetare och att mitt kall i livet är just att ”sprida ljus”………………….

Här nedan har jag lagt in bilden på denna enorma, vackra Ängel, en vän har tecknat den åt mig.

/Carina

Ängeln

5 tankar om “Möte med min skyddsängel….

  1. Yefet says:

    Så den ängel du mötte är refererad till änglarna som beskrivs i Bibeln, referat till änglarna som finns med Gud den allsmäktige YHWH?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.