fbpx

Multidimensionell vägledning

orakel sara

Den här eftermiddagen blev alldeles speciell för mig

Multidimensionell vägledning

Jag brukar vända mig utåt när jag själv, personligen behöver vägledning och detta för att inte analysera det jag själv får upp.
den här gången råkade jag halka in på en sida där Orakel Sara erbjöd bl a
Gudomlig Vägledning för Multidimensionellt Självmästerskap

Den här kvinnan började sessionen med att berätta att hon lagt några kort inför detta samtal och hon drog själva sammanfattningen av det hon fått upp i korten och jag kunde faktiskt instämma med flera av de saker som hon berättade. Här berättar jag en liten del, för jag vill inte avslöja allt av det som är för mig, men en hint av vad du kan få uppleva om du bokar en sittning med henne på distans. ”Sedan var det dags att påbörja den multidimensionella vägledningen – varpå Orakel Sara (eller Eva som hon heter) förklarade att hon, hemma hos sig satt med armarna på bordet med sina handflator uppåtvända och hon bad mig att lägga mina händer på bordet med mina handflator nedåtvända, som om jag lade dem ovanför hennes handflator. Sedan började hon att ta in allt det som kom att få mig att uppleva allt fysiskt i min kropp som hon berättade om. Och det blev en helt fantastisk resa…inte så långt ifrån den spirituella inre resan som jag själv gör, men på ett helt annat sätt och lika starkt och kraftfullt. 

Hon berättade att jag hitills har släppt mycket gammalt som jag haft med mig från flera liv, du har släppt mycket gammalt – helt ren just nu från allt gammalt som du haft i bagaget. Du har haft flera stora uppdrag genom kosmos och olika dimensioner bakåt i livet och just nu bygger du på ett stort uppdrag, likt ett stort skepp, som kommer att gå stabilt, med en enormt stark energi och den här energin sträcker sig över en stor bredd och du får en guldring, en vit duva för att kunna se högre perspektiv och en diamant. Be om ett möte med Duvan framöver, detta kommer att ge dig ett högre perspektiv att se världen ur ett större perspektiv, där du kommer befinna dig uppe i högre dimensioner uppe i kosmos. (Guldringen har jag redan, duvan ser jag fram emot och diamanten satte jag in idag, hos tandläkaren) planerat sedan två dagar vilket Eva inte kunde veta om. Våga mer, säger de. Våga mycket mer, säger de och det är rådet som du får och gör det med hjärtat inte med förnuftet. Skratta mycket och ta inte allt så allvarligt. Detta kommer att bli ett äventyr – det blir kul. Men glöm inte att andas också och stå kvar i DITT eget flöde, så att du inte själv blir flödet.
Energin i det du bygger upp nu är solitt och stabilt och enormt starkt. Hjärtat och magen är de chakran som du skapar genom.

Du har en andlig rikedom – vem är du egentligen?

Du har en medsyster inom det kvinnliga energierna, ett kloster finns med och heliga Birgitta. Du har en syster också – en medsyster i själens fäste. Diana – Divana.
Ni har haft ett syfte i tidigare liv som nunnor i ett kloster, ni ber tillsammans, vid altaret.
Underjordisk grotta med en sandstrand dyker upp och ut ur grottan kommer en enhörning – denna enhörning är jag själv, och hornet i pannan på enhörningen kallar vi för spiral och genom spiralen kommer enorm kraft att spränga sig fram. Spiralen ger dig kraft och flöde (mina Spirituella inre resor som jag är ensam om att göra då jag personligen skapat dem) . Du har intergalaktiska kunskaper, du är döpt efter Maria Magdalena och du har en koppling till de starka kvinnliga energierna, både det kvinnliga och det manliga, enormt stark och mycket kunskap, visdom inom dig sedan många olika liv i kosmos och Universum.

Nu när detta är gjort så ser jag hela din kropp som en vit, ren ljusvarelse som är helt ren i din energi. Och din energi är kopplad till kvinnlig energi/ kollektiv via Andromeda – där du skall skapa en ny kanal av den du får här idag. Den här kanalen, källan (om man så vill) får du och den kommer att ge dig informationen som ingen annan får – den informationen är enbart till dig.

”Multidimensionella och kosmiska uppgraderingar” sker i samma stund som vi pratar nu.
De ber dig att forska mer och läsa mer om Multidimensionalitet. De ber dig att ”testa på lite olika skepnader” framöver via spiralen och den kraft som du bär inom dig som också skapar spiralen i dina spirituella inre resor. (Har testat transmediumskap i England på Arthur Findlay College, när Änglakören kom ner och medverkade).

Jag fick en bekräftelse på att det som jag tidigare upplevt som ”sk kundalini resningar” har inte varit detta utan helt enkelt varit den ”kosmiska pulsen” som har transformerat min fysiska kropp och förberett den på det som komma skall och framför allt för den nya kosmiska kanalen som jag fick mottaga i den här vägledningen ikväll. Jag ombads att skriva ned allt jag gör och allt jag skapar och behålla det för min egen del, inte låta någon annan läsa detta. Och oavsett vad andra säger så är detta något som jag skapar, som jag får till mig och ingen annan kan säga att det inte stämmer.

Du får också rådet att ”du behöver inte gå fler kurser om du inte vill, du har redan den erfarenhet och den kunskap/ visdom inom dig som du behöver på din väg framåt och med detta som du kommer att skapa framöver under en 2 års period från och med nu”. Tag kontakt med den multidimensionella dimensionen….”

Känns fantastiskt underbart att råka på någon mer som jobbar multidimensionellt 🙂

orakel sara

Vill du komma i kontakt med Orakel Sara (Eva) så kan du göra det genom att mejla henne på: orakelsara@gmail.com

 

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.