fbpx

Näringslivsdagen 2016 på Åhaga i Borås

Nå fram. Nå ut.

Det blev en fantastisk dag på Åhaga med flera inspirerande föreläsningar av bl a Troed Troedsons inspirerande föreläsning (jag skrattade så tårarna rann emellanåt) Olof Röhlander med sin inspirerande berättelse om hans familj och hans hemkommun Matfors i Sundsvall och om att njuta av dagen och  ändå få saker och ting gjorda och Cecilia Nyström Futebol da forca som har förändrat livet för så otroligt många tjejer och gör ett helt fantastiskt arbete med bl a rättigheter för tjejer, Chefen för Lindex Ingvar Larsson som blev vald till årets chef 2016 och Maria Möller som konferencier (Y) som körde en musikmix av flera fantastiska sångerskor. En superdag helt enkelt, med inspirerande företagare, mingel, mat, kaffe och fika, fina priser, förfriskningar och goodybag.

Jag kan sammanfatta den här dagen med att jag har fått så otroligt mycket inspiration, jag har fått bekräftelse på bekräftelse på att det finns fler än jag själv som brinner för att hjälpa andra människor bara genom att få göra det man drömmer om och att  ”jag är på rätt väg” med mina mål och visioner som jag har med mitt företag, mina ideér och mina drömmar…och att jag faktiskt tänker och jobbar på rätt sätt…jag ser utifrån och in och jag ser till det som gemene man behöver i dagens stressade samhälle att ”stanna upp och lyssna på kroppen, hitta din inre styrka och gör verklighet av dina drömmar och visioner” och sträva efter att nå dina mål (Y) #NDBORAS

autograf

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.