Andeporträtt Psychic Art

Andeporträtt – avtecknade ”energier” från den andra sidan

När man tecknar ett andeporträtt, så går det till på det viset att man sätter mig ner i meditation/ avslappning, därefter bjuder man in energier (andar) och tack vare att man har papper, penna, pastellkritor, blyertsakvareller redo så tecknar man av en dem (eventuellt en nära anhörig till dig), en av dina guider eller Änglar via din intuition, en energi från den sk ”andra sidan”. Som för dig beskriver hur han/ hon ser ut och du får med hjälp av pennor, kritor m m ner detta på ett papper. Ibland är det lätt att få till detaljer i utseendet och ibland är det lite svårare. Men porträtten brukar för det mesta bli väldigt igenkännande och bekräftande för dem som beställt dem. Så till den grad att man faktiskt kan bekräfta vem porträttet föreställer. Och det är det man vill uppnå med sina andeporträtt.

#carinahammarstenSjälv har jag tecknat vanliga olje- akryl- & blyerts porträtt sedan 25 år tillbaka.

Andeporträtt eller ”psychic art” har jag gjort i drygt 15 år snart och startade detta i Borås för ett antal år sedan nu, och det har kommit en del andra efter mig (som har kontaktat mig och frågat om det är okej att de också börjar med andeporträtt och det tycker jag är helt okej och jätte-bra, för vi behöver mera sånt inom det spirituella och andliga.

Här kan ni se några av de porträtt jag tecknat sedan tidigare. De två färgade bilderna i pastell är tecknade innan jag visste att jag hade kontakten med ÄrkeÄnglarna.. Det är alltså Ärkeänglar jag tecknat av utan att veta om det. Detta är Raphael och Sandalphon. Jag hade en enorm huvudvärk innan jag tecknade av dessa och när porträtten vart klara, så vart huvudvärken också som bortblåst.

För mig är att teckna andeporträtt detsamma som att andevärlden gör avtryck, man kan säga att jag ser med min intuition och de förmedlar hur de ser ut och så vidare. Det är en underbar gåva att få ha möjligheten att göra detta och det är inget speciellt för just mig, utan alla kan lära sig att göra detta, det handlar bara om att lita till sin egen intuition och ha en stor tillit till sig själv.

Vill du veta mer om andeporträtt och hur det går till eller om du kanske vill beställa ett, så är du varmt välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret i menyn.

Varmt Välkommen!

Carina Diplm. Spirituellt & andligt medium och Reiki Master

 

 

16 tankar om “Andeporträtt Psychic Art

 1. Anna Brorson says:

  Hej <3
  Hur funkar det här med andeporträtt, träffas vi du och jag för att du ska "känna" av mig, eller gör du det via distans? Har inte tittat igenom priserna ännu, så jag frågar dig här istället om priset på det.
  Sköt om dig, kram Anna

  • Carina Hammarsten says:

   Hej Anna! Nej nej, absolut inte. Jag sätter mig ner och mediterar/ kanaliserar ett andeporträtt. Han/hon/ de som kommer kommer och oftast brukar jag få med budskap och så också. Mvh Carina

 2. Sari says:

  Kvinnan med håret uppsatt i knut är exakt bild på min mormorsmor från ett porträtt i Usa.
  Mannen utan hår och glasögon liknar min bror Ari.

 3. gunnel jacobson says:

  såg att några personer hört av sig när dom känt igen andeporträtten – nu måste jag göra det också! du har gjort ett porträtt av en äldre herre-2013 08 18 i ”kavaj”-han ser ut som min morfar Viktor! eller morbror Bengt:)
  måste säga att du är väldigt duktig på att måla/rita! ha en bra advent! kram

 4. Izabella wanzel says:

  Du är jätteduktig, det har jag sagt tidigare. Det ska bli så spännande att få följa dig och det du skriver…
  Kram vännen ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.