Carinas Tarotsida

Carinas Tarotsida är en facebooksida som riktar sig mot spirituell (andlig) vägledning. Jag fick efter ett litet tag en hel del besökare och många intresserade. Därefter bestämde jag mig för att starta Spirituellt, som skall vara en sida som existerar för människor med likasinnade intressen – och för att kunna sprida vidare mer glädje, värme, kärlek och framför allt ljus!

Gå till Facebook-sidan

Vill du hjälpa till att förbättra Carinas Tarotsida?

Det finns alltid sätt att hjälpa till!

Gå gärna in på Carinas Tarot med ditt facebook-konto och gilla sidan – det är på så sätt jag når ut till fler människor, och det är på grund av er som jag kan fortsätta med detta! Och jag finns till för er – det är mitt kall i livet, mitt stora intresse som ligger mig varmt om hjärtat att hjälpa & stötta mina medmänninskor, nära och kära.

Kortlekar som jag använder mig av vid mina vägledningar är dem som ligger på bild här nedanför.
Varje vägledning är individuell och så är varje Tarotkortlek som jag väljer, just för din skull.

Tarotkortlekar

 

Varmt Välkommen!

5 tankar om “Carinas Tarotsida

 1. Anna Eriksson says:

  Hej! blev spådd av Carina i september och det var spännande och hon prickade in det hela väldigt bra tycker jag 🙂 så det blir fler gånger.

 2. Laila Olander says:

  Tyvärr så verkar det inte fungera att köpa vägledning via sidan, eller så är det någon som inte vill att jag ska ha en. Försökt att trycka på köpa flera gånger men inget hamnar i min kundvagn. Skulle verkligen behöva en vägledning då jag står inför några stora val i livet. Men får fortsätta försöka vinna en istället då =) Men skämt åt sido.. kanske något du ska titta på och fixa till, om det nu inte är mig det är fel på då… =)

 3. Izabella wanzel says:

  Fina kortlekar, en av dom har jag haft men gav bort. Jag köpte mig en annan, och nu väntar jag på min änglalek…
  Kramar till dig ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.