Samarbete för kurser och föreläsningar på annan ort

Nu är vi stolta över att kunna erbjuda kurser, hälsohelger, hälsoresor och behandlingar på annan ort

Och först ut är Pensionat Haga i det fantastiska Löttorp, på Öland.
Där kommer vi nu den 22 – 23 Oktober månad att hålla en Reiki Master utbildning i tre steg, vid tre olika kurstillfällen (heldagar).

Pensionat Haga
Pensionat Haga

Här kommer du som är intresserad av en utbildning inom förebyggande friskvård, inom den här fantastiska Reiki energin, att kunna gå varje steg för sig med teoretiska och praktiska övningar på plats, tillsammans med initieringar i fyra symboler och en härlig gemenskap.

Reiki utbildningen är också en personlig utveckling i sig då den öppnar upp för det mediala och andliga, där du får tillgång till dina Reiki guider och andliga lärare inom Reiki energin. Du blir en ljuskanal, grundad och jordad med en underbar upplevelse i energiernas värld.

 

Vi kommer också att hålla i Hälsohelger nere på det här vackra och energigivande Pensionat Haga.
Den 5 – 6 November kör vi en helg där vi föreläser om bl a Kinesisk medicin och Akupunktur, hur man lyckas ”att läka inifrån” utan värktabletter och övergå till ett liv med styrketräning, Reiki och meditation, föreläsning om att leva med Fibromyalgi och vad den sjukdomen gör mot kroppen, föreläsning om varför behöver vi tillföra Cellen näring, hur använder vår kropp de olika mineralerna och vitaminerna? Hur håller jag min kropp friskare och vitalare längre?

Hela helgen handlar om Hälsa och ditt välbefinnande på alla nivåer fysiskt, mentalt och emotionellt. Det blir även morgonpass med Qigong och Meditation för avslappning.

Vi kommer att äta nyttig mat som rawfood, superfood och färskpressade juicer och mat från en meny som är sammansatt av Pensionatets egen Eko kock. Det blir frukt och fika och det blir också en välkomst drink och gemensam middag på kvällen.

Du kommer också att kunna förboka våra energigivande behandlingar, där du kan välja på:
– Reiki chakrabalansering med kristaller och budskap från den andra sidan
– Akupunktur
– Taktil massage

Behandlingar
Behandlingar
Änglamassage med olja
Änglamassage med olja

 

 

 

 

 

 

 

Varmt Välkommen att boka dessa fantastiska helger nere på Pensionat Haga redan idag!
Carina Hammarsten Reiki Master och Dipl Spirituellt Medium, Ingla Edhlund Akupunktör och Lena Billinger Beröringspedagog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.