Psykometri

Vad är psykometri?

Psykometri är namnet på en teknik som många medier eller medialt tränade personer använder sig av för att få information om föremåls historia. De energier våra känslor av glädje eller sorg för med sig är så starka att de lämnar avtryck i föremål omkring oss. Dessa avtryck blir som ett slags ”föremålens energi minne” av dess tidigare ägare eller viktiga händelser som skett omkring det. Dessa minnen kan sen den medialt tränade känna av.

Eftersom det är föremålens minne jag läser av, är psykometri en teknik som vem som helst kan lära sig använda. Viktigast är att man utvecklar sin självkännedom, så att man kan skilja mellan de bilder och känslor som kommer från föremålet och de som kommer från ens egen sinnesstämning ditt eget analyserande. Nästa steg är att utveckla sin inlevelseförmåga och träna på att nå ett tillståringnd där man är så öppen att ens egna energier kan vibrera i samklang med energierna i föremålet. Och att man då lättare kan ”tona in” på energierna ifrån föremålet.

Psykometri är något som jag lärt mig på de senaste mediala utbildningar/ kurser som jag gått. Min erfarenhet av detta är att jag har kunnat hämta information av föremål som t ex smycken, ringar, örhängen m m även föremål som har legat i kuvert, instängda och undangömda för ögat att ”se”. Då har man fått använda händerna för att läsa in och tona in på energin i kuvertet.

Jag har även använt mig av psykometrin genom att hålla i ett slutet kuvert, innehållande symboler och siffror, lyckats hitta rätt symbol och rätt siffra. Jag jobbar då med mina egna energier och det är det sk ”högre jaget” som styr pendeln.

Om du har några frågor om hur Psykometri fungerar så är du varmt välkommen att kontakta mig.

I annat fall kan du lära dig Psykometri på mina kurser som jag håller till hösten. För att kika på vilka kurser som finns går du bara till https://www.spirituellt.nu/butik/kurser/

 

Varmt välkommen!

Carina Diplm. Spirituellt & andligt medium

En tanke om “Psykometri

  1. Sara says:

    Hej. Kan jag skicka en tidning till dig som jag har massa frågor om? Vad skulle det kosta att få dig att känna av den och kanske ge mig några svar..? Hälsningar Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.