fbpx

Psykometri via ett färgband

I tisdags 1 oktober hade jag ett gäng tjejer hemma på en seans.
Det var Gunilla F som kom och underhöll oss med den härliga känslan av den sk ”andliga världen” och hon gjorde även en Psykometri (avläsning av mina energier) via ett färgband som jag fick välja innan seansen startade. Såhär sade hon om mig som person efter att hon ”läst av” mina energier:

”Mycket sprudlande glädje och sprallighet i dig. Mycket bus och väldigt kreativ som person. Du har mycket kärlek och healing att ge andra människor. Du har en stor kunskap om mediciner, olika sorters te, örter. Du dricker hellre te och äter örter än medicin. Du har dragit ett stort streck över allt vad mediciner heter och lever ditt liv utan mediciner och istället kommer du att eventuellt odla egan medicinska plantor en dag. Du är noggrann, pedant, kan man nästan säga. Allt som du gör skall göras ordentligt.
Du gör om ett rum i huset? Du har massor med ideér på gång just nu, många järn i elden, kan man säga.  Du är en riktig idé kläckare just nu. Har du problem med dina skor? Sitter de inte bra? Jag ser choklad i ditt liv.  Jag ser också en hund, men den står en bit på avstånd från dig. HUnden är ljusbeige och ljusgrå i färgen. Du har en fingertoppskänsla och känner av energier med dina händer, när du jobbar med Reiki/ Healing. Du har också andlig kommunikation via dina öron. Du är en mycke rak och ärlig person”.

Det var så spännande att läsa detta nu några dagar senare, för dte stämmer ju så otroligt bra – till 100 % faktiskt.
Tänk vad mycket man kan få fram i information via bara våra energier.

aurafotografi 2013

En tanke om “Psykometri via ett färgband

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.