fbpx

Recensioner på våra kurser!

Fick en recension av EN utav alla mina fantastiskt duktiga kursdeltagare i Reiki utbildningen, såhär säger hon:

 

Medea:

Jag var mycket nervös och nyfiken när jag kom till Carina. Reiki 1 gjorde jag på distans så jag visste inte vad som skulle vänta mig på plats. Men allt började helt avslappnad med fika och ett långt samtal om vad vi hade upplevt efter Reiki 1 initieringen och annat. Man lärde känna varandra bättre och blev allt mer avslappnad. Initieringen därefter var mycket kraftfull och spirituellt. Det kändes i hela kroppen och jag såg saker jag aldrig har sett förut. Efter det fick vi chansen att göra en behandling på varann. Där fick känner efter hur det är att blir behandlad, hur det känns att behandla själv och lite praktiska tipps, vilket jag uppskattade jätte mycket. Det var jätte viktig för mig att kunna ställa de här praktiska frågor som ibland kan kännas dumt, utan att man känner sig dumt.

Jag uppskatta Carina otroligt mycket och det hon har gjort för mig/lärt mig. Hon har ett otroligt bred kunnande och förmåga att förklara enkelt och förmågan att gör en avslappnad. När jag åkte därifrån kände jag mig bara lycklig.

Sedan kursen för några veckor sen har jag gjort flera behandlingar. Min osäkerhet har helt försvunnit och jag har blivit trygg och mycket kraftfullare. Därför rekommendera jag Carina och Reiki II starkt!

10678723_10152850925552359_6196897148328198064_n

Jag vill passa på att tacka ALLA mina fantastiskt duktiga kursdeltagare som jag har haft (inom samtliga kurser) för att de medverkat på min resa och gjort kurser, initieringar, behandlingar, visioner, spirituella och andliga öppningar och samarbetet så fantastiskt bra – <3

 

Ni är fantastiska! Utan er hade det aldrig blivit så fantastiskt bra!

 

/Carina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.