fbpx

Reiki med kristaller

#reikikursspirituellt

Idag startade vi kursen ”reiki med kristaller”

Vi började kursen med att presentera oss för varandra, vad vi har för intressen, vad vi arbetar med, familj osv och sedan gick vi över till vilka erfarenheter vi har inom reiki och reiki behandlingar. Vi hade alla olika sätt att arbeta på men kom fram till flera lika slutsatser om hur man kan behandla olika åkommor och förebygga andra åkommor på sikt. Under de praktiska övningarna på kursen fick kursdeltagarna prova på att scanna av kroppen, sedan behandla utan kristaller, med kristaller, och även att känna in eventuella budskap från sina guider, reiki guider, änglar m fl.

Under behandlingarna fick vi budskap via Sofias guide som även var en sk medicin man. Vi fick veta vad vi behövde ändra i kosten, när det gäller fysiska åkommor i vår kropp och vad vi behövde tänka på framledes, för att må bra och ta hand om vår kropp – vårt sk ”tempel”.

Kursdeltagarna fick också lära sig en enkel olje strykning över ryggen som ger en avslappnande effekt inför placeringen av kristaller på de olika energi punkterna.

En mycket givande kurs tyckte kurseleverna och de hade uppnåt det de ville uppnå med kursen och ansåg sig vara flera erfarenheter rikare, efter dessa energibehandlingar. Deras energier blev otroligt mycket starkare i själva behandlingen och de delade erfarenheter med varandra, vilket också är otroligt viktigt när man går en sån här kurs.

Carina Reiki terapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.