fbpx

Reiki utvecklar din andlighet

Vad kan en kurs i Reiki göra för din andliga utveckling?

Eftersom du läser den här artikeln, så är du antagligen en ljusarbetare, en person som vill hjälpa andra att må bra.
Och det är just du som har en stor nytta av att lära dig att hantera och sända den här energin, bli initierad i denna härliga energi kanal och sedan följa flödet framåt på din väg genom livet.

images

Såhär har andra elever upplevt mina kurser:

* Jag kan varmt rekommendera kurser hos Carina. Jag fastnade för Reiki och har hittills gått Reiki steg l och ll och kommer även gå steg lll.
Mina förväntningar har uppfyllts och överträffats. Jag har tydligt sett och själv fått uppleva energiernas positiva effekter. Bland annat har jag med hjälp av Reikin fått en ny energinivå och harmoni i kroppen och det kanske mest fantastiska och oväntade är att min tinnitus minskat dramatiskt vilket jag aldrig ens vågat drömma om. Tack till dig Carina för det du gör, för din härliga personlighet, din glädje, kunskap och ödmjukhet.

* Galet spännande och intressant med reiki. Kursen var bra planerad och organiserad med en härlig gemenskap. Carina är en fantastisk kursledare som är ödmjuk och varm och alldeles underbar hon får en att känna sig väldigt trygg under men även efter kursen då hon alltid tar sig tid att svara på eventuella frågor och följa upp. Jag kan varmt rekommendera både denna och andra kurser hos Carina

* Fantastiskt roligt och spännande med Reiki på alla sått och vis. För den som vill hjälpa sig själv samt andra så är Reiki ett självklart allternativ. De bästa med Reiki är att få höra och se folks upplevelser och förändringar. Jag har precis börjat med Reiki och gjort cirka 10 behandlingar och redan fått väldigt goda och positiva resultat Carina är en väldigt bra och pedagogisk lärare som får dig att känna dig bekväm och trygg. Du som läser detta kanske är som jag var när jag hörde talas om Reiki alltså skeptisk MEN när du testat de så kommer de förmodligen att ändra ditt tankesätt om de

* En bra och genomtänkt kurs.
Fantastiskt att få lära sig nya saker inom detta område. Och få träffa fina människor så som Carina och andra kursdeltagare.
Kommer att gå fler kurser hos Carina!

* En kurs i denna energi med mycket kraftfulla energier!
Om jag hade tvivel innan så är de som bortblåsta nu
Reiki funkar!! Kände starka energier efter initieringen och under resterande av dagen..
Carina Hammarsten är en kunnig lärare om livet i sig och om Reiki! Glad, ödmjuk och kärleksfull och jag kan verkligen rekommendera er att gå hennes kurs! Jag hade en underbar dag med ett kärleksfullt gäng..

* En härlig energifylld kurs med klara bevis för att reiki fungerar! Jag hade tydliga upplevelser av hur energin påverkade min kropp och öppnade upp för friskt flöde i alla kanaler. Kursplatsen är sinnlig och miljön välkomnande, Carina har stor kunskap i ämnet och mycket erfarenhet från både livet och energin vilket gör henne till en säker och ändå mycket ödmjuk lärare. Rekommenderas!

Alla som har gått reiki kurs hos oss har haft liknande upplevelser och detta är vi jätte-glada för. Framför allt för att vi får möjligheten att dela med oss av vår kunskap, vår erfarenhet, vår vision och vårt mål med att lära ut denna fantastiska energi och för att ge och ta emot energin.

Om du är intresserad och vill veta mer om denna kurs, så är du varmt välkommen att kontakta oss på T. 0761702555 eller via mejl carina@spirituellt.nu så berättar vi gärna mer.

Carina Hammarsten Reiki Master

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.