fbpx

Reiki Master Utbildning

Utbilda dig till Reiki terapeut under 12 månader i Borås.

Reiki

Praktiska övningar

Du får lära dig hur du scannar av kroppens energisystem och hur du kan göra olika handpåläggningar för att föra över reiki energin.
Läs mer

Hur fungerar Reiki?

Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens i Universum, mellan lärare och elev. 
Läs mer

Reiki

Samtal & erfarenheter

Vi delar samtal, erfarenheter och kunskap med varandra.
Läs mer

Hur fungerar Reiki?

Man kan jämföra det med att ställa in en radiokanal på rätt frekvens i Universum, mellan lärare och elev. Och initieringen är en underbar upplevelse, där man får tilldelat sig en/ flera Reiki guider, som arbetar med kurseleven från den första initieringen. Det har även bekräftats Reiki Änglar, Ärke Änglar och andra astrala dimensioner som är med så som Kristus energin och Maria Magdalini energin, vilket ger väldigt starka energier och starka upplevelser utöver själva Reiki kanalen. Hur fungerar Reiki?

Hur går det till?

En Reiki behandling går till så att du håller/ vilar dina händer fysiskt på personen som tar emot Reiki energin, eller så håller du händerna en bit ifrån med ca 10 cm avstånd och ger reiki, det beror helt på hur du känner att du vill arbete med energin, för det är individuellt för alla elever. Man kan då känna hur Reiki kanalen öppnar upp via dina handflator och det strömmar ut energier.

Hur går en självbehandling till?

Om du känner att detta skulle vara en intressant utbildning för dig att arbeta med människor, ge energibehandlingar och skapa en avstressande och avslappnande balans och harmoni i kroppen – då är detta helt rätt utbildning för dig.Jag utbildar människor som vill förebygga ohälsa, arbeta i förebyggande syfte och uppnå en helhetshälsa på alla nivåer i människokroppen. Du bjuds även in i en Reiki grupp på FaceBook där du kan hålla kontinuerlig kontakt med mig, som kurslärare men också dina kurskamrater från nuvarande kurs och tidigare Reiki elever, under hela utbildningens gång och även efter det att utbildningen är klar.

När startar utbildningen?

Usui Ryoho Reiki Master utbildning och kursstart 24 Mars 2024 kl 11 – 17.  Det går att delbetala/avbetala upp till 12 månader i kassan. det väljer du själv.

90

Reiki Master

4000

Glada klienter

6000

Positiva upplevelser

Vill du arbeta som Reiki Master?

I motsats till de flesta andra healingtekniker behöver man inte träna upp sig genom meditation, visualisering eller andningstekniker för att behärska Reiki energin.

Förmågan överförs från lärare till elev genom en så kallad initiering. Det innebär att läraren, som redan har kontakt med Reikikällan (den universella källan), även “initierar” kurseleven med den källan (energin). Och när du väl har blivit initierad så har du alltid den universella energin med dig.

I den här 12 månaders utbildningen ingår steg 1, steg 2 och Master – alltså alla tre delkurser.

Boka här!
Kursupplägg

Läs mer om kursupplägget på en 12 månaders utbildning

Du får lära dig bl a:

– Gassho meditattionen– Boysen-scanning som innebär att man scannar av kroppen med sina handflator– Beamar (alltså strålar energi/ Reiki)– Reiji-Ho: Att använda den inre guidningen/  intuitionen om vilket område som du vill ge Reiki till. Du ”känner” det i din egen kropp.– Kenyoku: Torrbad, en metod för att rena ditt energifält.– Koki-ho: Använda din andning för att ge/ skicka Reiki.– Gyoshi-ho: Ge/ skicka Reiki med dina ögon.

Du vet väl om att Reiki energi healing går att ge även till djuren

Du får lära dig att ge – ge och ta emot Reiki, att ge en Reiki behandling på djupet och detta även med stenar, kristaller, du får prova på Quantum Pen hälsopenna för att balansera upp energin/ meridianerna ytterligare i kroppen (den mentala kroppen, den emotionella kroppen, fysiska kroppen och Själen) som grundar sig på min egen erfarenhet av Reiki sedan 2002, när jag gick Reiki steg 1 och 2.

Reiki utbildningen gjorde min sköldkörtel frisk

Jag har haft problem med min sköldkörtel i över femton år och ätit Levaxin för detta. Efter att jag började Reiki utbildningen blev jag friskförklarad i sköldkörteln av läkare. Jag äter inte längre levaxin för sköldkörtels problem, jag mår toppen nu! / Ann-Sofie

Läs mer