fbpx

Reikin var ett ”kall” för mig

Reiki kursen var ett ”kall” för mig 2004

Jag kände tidigt i unga år, att jag var ämnad för något mycket större och något helt annat än ett ”vanligt” liv. Året var 2004 då jag gick min första Reiki kurs och efter den var jag helt klar med vad jag skulle göra, jag skulle hjälpa människor att må bra och detta genom att ge Reiki. Strax innan den kursen hade jag gått en kurs i personlig utveckling och rensat bort alla mina rädslor, tvivel med hjälp av en Ärke Ängel på en av de meditationer som vi hade under kursens gång. Den kom verkligen så nära att den tog bort allt det som jag bar på i min ryggsäck och på mina axlar, så att jag med ett lättare liv och med en enorm kraft och styrka kunde ta mig vidare med visionen om att hjälpa, stötta och ta hand om mina medmänniskor.

Reiki kurser maj 2016

Idag är jag Diplomerad Reiki Master sedan 2014 och mina kursdeltagare och klienter upplever fantastiska saker, energier, utveckling, balans och jag är oerhört tacksam för detta. Reiki steg i och steg II och Reiki ART gick jag redan 2002. Jag är så glad att jag lyckats göra livet så omvälvande, energigivande, underbart, upplevelserikt, fantastiskt och spännande för så många människor runt omkring mig och jag vet idag att jag valde rätt. Du kan läsa mer om mig här.

Jag använder mig hitills av William Lee Rands kursmanualer och hämtar en del inspiration ur den senaste boken skriven som heter ”Reikins Själ” men jobbar mycket efter min egen erfarenhet och kunskap. Jag läser även andra böcker som kommit ut, och även om jag lägger upp mina kurser efter Reikiförbundets rekommenderade riktlinjer, blir kursen ändå slutligen ändå efter min egen personliga, individuella erfarenhet och kunskap, som jag arbetat fram med framför allt mina guider, mina reiki guider, reiki änglar och gudinnan Gaia (även kallad Moder Jord) och allt som jag lärt mig genom åren.

Är du intresserad av våra kurser?
Mejla oss gärna: carina@spirituellt.nu eller slå en signal på: 0761-702555

Varmt Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.