fbpx

Kärleken är en stark bro mellan två världar

Kärleken är en bro som leder till den andra sidan

Imorse satte jag mig som vanligt vid min dator och skulle läsa alla mejl och frågor som ramlar in under natten, från underbara människor från hela landet som liksom jag, är sökare och söker svar på sina innersta frågor. Och jag hann inte mer än att öppna upp min mejl förrän jag fick ”besök” ifrån den andra sidan. Det var en ung man, lite blyg men ändå så stark i sin energi och han ville verkligen förmedla sig på alla sätt och vis. Han ville skicka en hälsning av glädje till sina föräldrar som var iväg på resa och förmedla  till dem att ”han fanns med dem och kunde se och känna glädjen hos dem” och det gjorde honom så otroligt lycklig.

På en gång fick jag en ingivelse att kontakta hans föräldrar och fråga hur de hade det på sin semester. Under tiden som jag inväntade svar från dem, så var min nästa ingivelse att ”teckna av” denna unga man, med glimten i ögat, ett underbart leende, lite blyg men ändå så målmedveten och visste exakt vad han ville mest av allt – att överraska sina föräldrar.

Jag började att teckna och kände hela tiden hans närvaro.
Det var en underbar känsla att göra något som jag innerst inne förstod skulle göra två människor så otroligt glada, dels för teckningen men också för budskapet som han hade att ge dem. När porträtten kommer såhär ”apropå” från den andra sidan, så är det än mer ärofyllt för mig som spirituellt medium och illustratör, porträtt tecknare att få den äran att hjälpa till att bygga en bro av kärlek mellan den andra sidan och de som finns här hos oss på vår sida. det gör mig varm i själen och det är ju det jag verkar och arbetar för, att bygga bron mellan två världar, på ett eller annat sätt.

Henrik Ness akvarell blyertsNär porträttet var klart, så vart han helt nöjd. Han förklarade att ”han såg lite äldre ut nu än vad han gjorde sist, han hade blivit lite manligare liksom” och därmed passade mina skuggningar förmodligen väldigt bra. Jag vart också väldigt nöjd, det kändes riktigt bra och jag var framför allt väldigt glad, en enorm värme spred sig inom mig.

Jag fick också kontakt med hans föräldrar, som hörde av sig strax efter att porträttet vart klart och jag frågade dem om de ville ha en liten ”överraskning” och ett budskap och de svarade ”joooo…det vill vi :)”

Till saken hör att jag känner hans mamma, som har varit på kurs hos mig i Frufällan/ Borås för inte så länge sedan och nu var det en ära för mig att få möjligheten att lämna över detta porträtt och budskap till dem båda, just i detta ögonblick. Svaret jag fick av dem båda var – Meeen åhhhh…tårarna rinner…helt fantastiskt. Tack snälla Carina…så helt otroligt fint. Detta betydde oerhört för oss. Han är vår kärlek och ljus. Tack än en gång…detta kommer vi att leva länge på”.

Underbart! Jag kan inte i ord beskriva den kärlek som den här unga mannen fick mig att känna i det ögonblicket då hans föräldrar svarade och den glädje jag kände inombords, av att se hans leende i hans ansikte. Det var en fantastisk känsla att uppleva och jag är så otroligt tacksam för den fantastiska gåva jag har, där jag har möjligheten att ”bygga en bro mellan två olika världar”.

Ljus & kärlek

Carina

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.