fbpx

Semester på Hönö

Jag och min sambo var nere på Hönö/ Öckerö idag. Vi tog färjan över till Hönö och därifrån tog vi oss till hamnen. Där bestämde vi oss för att gå en promenad. Under självaste promenaden hade vi en stor, ljusgrön fjäril som följe bredvid oss hela vägen ända ner till hamnen….där råkade jag säga till min sambo att ”titta på dne underbara fjärilen som vi har med oss”….och plötsligt var den borta, lika snabbt som den kom.

Min känsla jag fick i samband med att fjärilen försvann lika snabbt som den kom fram till oss var att det var min älskade mormor, som gick över till den andra sidan natten mellan söndag – måndag den 21 juli 2013. Hon älskade hamnar, båtar och havet………

03julibig320130723_141110  Mindre

4 tankar om “Semester på Hönö

  1. Ulla Lassila-Frisk says:

    Ja, det är jobbigt när någon tar steget över till andra sidan, men dom finns ju i vår närhet då och då / kram

  2. carina månsson says:

    Beklagar din mormors bortgång. vad härligt tecken att hon följer med dig var du går. det gör en glad på samma gång. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.